Da` mi s-a intamplat si mie
Nu stiu sigur ce inseamna.
insa dictionarul de vise spuna asa:
- acest vis, unul dintre cele mai frecvente, are parte de mai multe interpretari. Dorinta de a fi liber, o comportare de las, lipsa de realism, o dorinta de inaltare spirituala, o lispa de dezinvoltura corporala, in visele copiilor si adolescentilor sau imposibilitatea psihica de a zbura sunt interpretari extrem de intanite ale simbolului legat de zbor si actului de a zbura.
- daca zbori, e bine: inseamna noroc si viata lunga; daca te inalti, e semn de onoruri si marire; daca zbori in jos, inseamna avere, bogatie
Da mi-s-a intamplat, dar nu vad relevanta.Viseaza in continuare.pa, sa auzim de bine
Prima parte da dar finalul la mine e altul cad ditr-o data si am un gol imens in stomac si ma trezesc
Multora ni se intampla...
la un momentdat cand eram mai mic visam mereu ca zbor si am inceput sa am cosmaruri din cauza asta.imi luam zborul si dupa aceea cadeam.ma izbeam de pamant.ma treazeam cu lacrimi in ochi si nu mai puteam sa adorm.nu stiu cum viseaza altii dar eu atunci cand visez(destul de rar), visele sunt foarte intense si realiste.de 2 ani incoace de cand am auzit de legiunea straina marea parte din visele mele sunt in razboi si asta ma pune putin pe ganduri.
Am avut si eu un vis asemanator.Se facea ca eram pe la joaca cu prietenii si puteam "innota" prin aer. Un fel de a zbura.