Esti eu in varianta feminina, aceeasi vasta, acelasi avantaj, sau problema, cum vrei s-o privesti. Si da, mi se pare perfect normal, daca nu am gasit pe cineva din oras la care sa ma gandesc zilnic, nu este vina mea ca m-am nascut mai pretentios in materie de fete. Si pe mine ma seaca intrebarile alea cu primul sarut, sau prima relatie, ori de ce m-am despartit de nu stiu cine .
Noroc.
NU... si ce? Inca nu ti-a placut cineva atat de mult incat sa te implici mai mult...totul e ok
De ce sa fie ciudat?! Baiatul ptrivit pentru tine va aparea la momentul potrivit! Iar de fetele alea care sunt interesate de baieti inca de la 12-13 ani nu le vad eu bine, ca in loc de carte.ele viseaza baieti!
Eu am tot 13 ani..Ca placi o persoana si de la varsta asta,nu-i o problema, dar mie imi mi-e rau cand le vad ca "se tin de mana" cu "iubitu' " Da, plac pe cineva, si nu o consider o problema, dar o asa-zisa relatie de acum? Nici gand... poate pe la 16-17, dar doar daca e cel cu care voi ramane toata viata.Nu vreau sa imi impart inima la 100 de baieti.
Nu este deloc ciudat. Este normal. Eu am 14 si deja am refuzat cateva fete pe motiv ca inca nu sunt pregatit de o relatie si nici nu o sa fiu decat peste vre doi-trei ani. Sfatul meu este simplu : nu te mai stresa pe tema asta si asteapta persoana potrivita
Intr-un fel e ciudat. Gasesti fete la 12-13 ani care numai sunt virgine [(Proprie experienta),(Fara sa ma laud)], pur si simplu te sperie. Eu iti recomand sa astepti persoana potrivita, daca nu te-ai simtit atrasa de vreun baiat pana acum, nu forta acest lucru ca sa fii in rand cu celelalte fete.
Proprie experienta? Si nu vrei sa te lauzi? Sper ca n-am inteles eu bine... In legatura cu intrebarea, nu-i nicio problema, n-ai de ce sa te simti ciudat. Sunt in aproximativ in aceeasi situatie, numai ca am 14 ani, dar nu-mi fac niciun fel de griji pentru asa ceva. Momentan, scoala e pe primul plan.
Fetito. Ai 14 ani, tu nici macar nu stii pe ce lume traiesti. Eu ma refeream la faptul ca mai bine stai cuminte (Ea a mentionat faptul "Ma uit in jur ), nu trebuie sa te iei dupa celelalte fete.
Eu sunt baiat na poate nu ar trebui sa raspund. dar nu mi se pare ciudat inca ai timp sa ai o relatie parerea mea :*