| Nicole_3441 a întrebat:

Vi se pare nomal ca nu avusem niciodata prieten, nici acum nu am, am aproape 16 ani si niciodata nu m-a sarutat niciun baiat? Am ochii albastri, par saten cu suvite blonde(naturale), fata neteda(nu am cosuri), sunt putin timida, nu prea ies din casa din cauza unor baieti, care ma batjocoresc cu chestiile "ca de ce sunt asa de inalta" etc...am 1.80m si cam 55 kg.

9 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Pai mi se pare normal.eu zic sa iti vezi de scoala.si dupa ce termini clasa a 12-a poti sa iti gasesti cati prieteni vei.sa stii ca nu e cine stie ce chestie.
succes!:X

| smile a răspuns:

Stai linistita Nicole.Eu am 15 ani si nu am avut niciun prieten. O sa vina si baiatul potrivit. Nu te descuraja.Succes.Fundita?happy

| AnaisC a răspuns:

Hello:
Asculta-ma bine, si ghideaza-te dupa asta in viata.
Nu conteaza parerea celorlalti, eu mi-as dori sa fiu mai slabuta, mai inalta dar fara munca nu se poate, dar nu asta era ideea, ideea era ca eu nu sunt perfecta, dar am peste 10. 000 de prieteni online si peste 20 de prieteni fff mult.
Daca au baiat nu o sa te iubeasca cu adevarat nu trebuie sa te incurci cu el, asa ca daca el o sa se uite doar la fundul sau sanii tai nu trebuie sa fii cu el, tu trebuie sa fii fericita cu tine, pentru ca eu personal desii sunt fata spun ca esti o fata foarte frumoasa, dar doar atunci, cand acel el, aceea pers. speciala o sa se uite in ochii tai, si o sa-ti spuna ca te iubeste in timp ce ii tremra mainile. Daca nu te-ai sarutat cu nici un baiat pana acum, chiar nu conteaza, si daca cineva(baiat, fata ) nu conteaza o sa se ia de tine ca nu te-ai sarutat niciodata, in timp ce ia a stat bot in bot cu altii 3 ore pe zi(sau pe noaptebig grin) asta e altceva, tu esti tu si esti speciala esti frumoasa si pariezi ca si desteapta, iar atunci cand o sa il gasesti pe acel tip special sa de bucuri de el si cu el.
Cu placere.

| MaDa_4027 a răspuns:

este normal, iesi afara din casa si nu`i baga in seama pe aia si lasa-i in pace
asa ai sansa sa gasesti pe cineva care sa-ti placa cu adevarat.

pup si succes

| Onutssa a răspuns:

Oare de ce toate sunteti obsedate de faptul ca nu aveti iubiti si nici macar nu sunteti majore? Esti inca mica, bucura-te de copilarie, mai lasa baietii ca ai toata viata la dispozitie! Mai bine mai citeste o carte, mai culturalizeaza-te, mai iesi cu fetele si nu te mai lauda atata. Ai impresia ca esti regina frumusetii?! Apropo, venomoustyle sunt perfect de acord cu tine.

| CrissDot a răspuns:

Uaaauuu cred ca arati traznet adica esti ft frumoasa si nu tb sati pese de ce zic idiotii aia si baiatul potrivit o sa apara cand va aparea ai rabdare nu vrei sa ai un prieten si sa va despartiti dupa o luna asa ca e mai bine sa astepti si pe bune aia sunt niste idioti arati super marfa si nai de ce sa fi timida la cum arati chiar nu ai avea de ce... fundita?batting eyelasheste rog!(daca vrei)

| venomoustyle a răspuns:

1. esti cam inalta scumpiko.
2. nu te lauda.
3. dc ne intrebi pe noi? chiar crezi ca iti va sarii cineva in bratze [prin monitor] ca,, vai iubita mea .etc.etc"
sfat: imprieteneste-te cu cat mai multe fete. rareori gasesti baieti sa,, invinga" mai multe fete.
daca tu te crezi perfecta sau cel putin agreabila. nu-i mai baga in seama. in esenta. iesi din casa, imprieteneste-te. si traieste intens cat mai ai timp. pentru ca nu se stie ce va urma.

| maryanaruto a răspuns:

Oooooooooaaaaaaaaaaaaaauuuuuu fato esti super sa nu-ti pese ai 1. 80 toate chestiile eu zic ca esti frumoasa is invidiosi ca nau prietene ca tine nu te lua dupa ei si eu oricum consider ca cel mai b este sa te saruti cu un baiat dupa 18 ani si sa ai iubit si mai tarziu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa imi zic si mie unii baieti. ca sunt prea slaba si ca nu am picioare. dar le spun "duceti-va dracu ". mai bine i-ai lasa sa se bucure. laughing.
si chestia cu prietenul. cam pe la varsta asta ar trebui sa ai un prieten. eu am 13 ani si am avut.winking
succes