Buna, depinde si de liceu in mod normal se fac 3 ore de biologie, 3 ore de fizica si 2 ore de chimie (ma refer strict la profil) dar unele licee pot avea intensiv chimie si atunci vei avea 3 sau 4 ore de chimie si cred ca mai putine de fizica:*. In rest faci 4 ore de mate, 4 de romana, 2 de engleza, 2 de franceza, 3 de informatica(de fapt 2 de T.I.C si una de informatica), 1 de educatie fizica, o data la doua saptamani faci muzica, respectiv desen, 1 ora de istorie, 1 ora de religie si una de dirigentie Fundita?
Buna!
Stiinte sociale?
Faci foarte multa romana si limbi straine, istorie, geografie, logica, psihologie, filologie, filozofie si foarte multe astfel de materii in domeniu.[Pentru ca o sa ajungi si la numarul de 10 optionale ]
Depinde de liceu numarul de ore
Bacul il dai la : romana sigur, istorie sau geografie [unii spun ca la alegere, altii spun ca amandoua. la liceul la care eu sunt dai la amandoua materiile ], iar daca liceul prevede doar una din acestea, atunci dai bacalaureatul si la alegere dintre logica, psihologie, filozofie, etc.
Multa bafta!:*
DA dar eu sunt la Stinte ale naturi si acolo vreau sa stiu
tremuriciiuliana întreabă:
anonim_4396 întreabă: