Profei flori, prietenei tale flori, martisor, un parfum, bunicii flori si o felicitare
Profei ai putea sai dai un parfum o esearfa o floare prietenei tale ai putea sai dai o ciocolata un parfum un inel etc bunicii tale ai putea sai dai o floare un marcisor etc
Eu cred ca un martishor confectionat de tine o sa le placa foarte mult, mai ales bunicii
produse cosmetice ceva pentru prietena.Iar pentru profa un buchet de flori proaspete cred ca o va incanta, fiind combinate cu culorile alb si rosu.Conform unor tradiții garoafele sau lalelele sunt cele care reușesc să transmită prospeţimea primăverii.Parfumurile pot fi un cadou potrivit, mai ales dacă este unul inedit.Ciocolata a fost mereu ingredientul principal către inima unei femei, iar un cadou dulce va bucura mereu femeia.
Deci cred ca vei gasi, la sigur cu ce sa iti bucuri persoanele dragi. Bafta!
Ti-as recomanda sa-i iei profei tale o floare si o ciocolata.Prietenei tale o cutie de bomboane in forma de inimioara, iar bunicii incearca sa-i faci un desen frumos, si o ciocolata. Asta e parerea mea. Funda?
Ok,sa nu faci greseala de a da parfum profesoarei sau prietenei decat daca le sti bine gusturile in materie de parfumuri. Ai putea sa le dai flori, de preferinta niste lalele; sau garoafe Trandafirii se vor ofilii imediat.
fixy întreabă: