| meeeeeeeeeeeeeee a întrebat:

Buna ...Vine vara iar eu o sa merg la o pensiune (piscina)cu prietenii si o saptamana in turcia cu mama si cu tata.In afara de astea 2 saptamana aproape trei luni o sa stau acasaa si o sa ma plictisesc cu exceptia sambetelor si duminicilor(mentionez:am o bunica sacaitoare si o sara mica de 4 ani). Spuneti-mi ce as putea face. fundita mare :*:*:*

6 răspunsuri:
| schoky a răspuns:

Faci in fiecare zi altceva, te asigur ca nu te vei plictisi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna iti voi oferi un sfat chiar stiu prin ce treci si eu sunt tot fata si am un frate mai mi sfatul meu este:
daca te sacaie bunica spune-i sa te lase in pace si pleci in camera ta fara sa mai scoti un sunet, daca te enerveaza sora spune-i sa te lase in pace ca daca nu il chemi pe bau bau sa o pape, daca vrei sa pleci cu prieteni intreabati parinti daca iti dau un raspuns nefavorabil ascultai ei iti vor binele fetito

| meeeeeeeeeeeeeee explică:

Parintii mai ma lasa sa plec in oras la un suc sau chestii din astea, nu intelegeti gresit.

| crrinnaaa a răspuns:

Cati ani ai?
daca ai in jur de 13-15 ani vb cu parinti si spune-le ca e normal ca fetele la varsta ta sa iasa la suc si in oras... in caz de le e frica ca iesi cu baieti spune-le ca odata si odata tot sa iesi cu baieti. si poate ii va pune pe gandur si te va lasa si pe afara. treptat

| meeeeeeeeeeeeeee explică:

Nu asta e chestia ca nu ma lasa pentru ca parintii mei sunt super de treaba amandoi, dar m-am plictisit eu de sucuri, nu stiu sa fac altceva un curs de ceva sau depinde. o colega de-a mea (13 ani) scoate sambata o fetta in parc si mai sta cu ea de obicei si primeste 70 de lei pe luna.

| Luori a răspuns:

Ai putea sa iti alegi o meserie simpla pentru vacanta, depinde cum vrei tu. Sai ai grija de copiii altora este o responsabilitate destul de mare.
Insa am auzit ca pentru impartirea unor pliante castigi destul de mult; eventual poti avea grija de animale thinking
Afara, la plimbare, role, parc, gratar cu prietenii, piknic; Te-i putea inscrie la un numit curs, ceva, in vacanta, ce ti-ar place sa faci.