Buna iti voi oferi un sfat chiar stiu prin ce treci si eu sunt tot fata si am un frate mai mi sfatul meu este:
daca te sacaie bunica spune-i sa te lase in pace si pleci in camera ta fara sa mai scoti un sunet, daca te enerveaza sora spune-i sa te lase in pace ca daca nu il chemi pe bau bau sa o pape, daca vrei sa pleci cu prieteni intreabati parinti daca iti dau un raspuns nefavorabil ascultai ei iti vor binele fetito
Parintii mai ma lasa sa plec in oras la un suc sau chestii din astea, nu intelegeti gresit.
Cati ani ai?
daca ai in jur de 13-15 ani vb cu parinti si spune-le ca e normal ca fetele la varsta ta sa iasa la suc si in oras... in caz de le e frica ca iesi cu baieti spune-le ca odata si odata tot sa iesi cu baieti. si poate ii va pune pe gandur si te va lasa si pe afara. treptat
Nu asta e chestia ca nu ma lasa pentru ca parintii mei sunt super de treaba amandoi, dar m-am plictisit eu de sucuri, nu stiu sa fac altceva un curs de ceva sau depinde. o colega de-a mea (13 ani) scoate sambata o fetta in parc si mai sta cu ea de obicei si primeste 70 de lei pe luna.
Ai putea sa iti alegi o meserie simpla pentru vacanta, depinde cum vrei tu. Sai ai grija de copiii altora este o responsabilitate destul de mare.
Insa am auzit ca pentru impartirea unor pliante castigi destul de mult; eventual poti avea grija de animale
Afara, la plimbare, role, parc, gratar cu prietenii, piknic; Te-i putea inscrie la un numit curs, ceva, in vacanta, ce ti-ar place sa faci.