anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vinerea asta ma duc la Banchet de sfarsit de clasa a 8-abig grin. Si nu stiu cu ce sa ma imbrac. luni ma duc sa imi cumpar ceva haine. sa imi iau pentru bancet ceva formal, de disco sau. Blugi etclaughing dati cu parerea. Funa:d

Răspuns Câştigător
| DeCe a răspuns:

Pai daca ti-as sti si sexul as sti sa-ti zic ce sa porti. Daca esti fata, clar rochie, ca doar e banchetul, s-au terminat 8 clase si asta conteaza mult. Daca esti baiat, clar costum.

3 răspunsuri:
| superman_5598 a răspuns:

Paai.nu stiu, la noi la banchet toate fetele au fost in rochie straight face. Sincer, eu sunt adepta rochiilor.Cand ma imbrac in rochie si pantofi cu toc ma simt mai feminina, mai eleganta happy. Oricum cred ca ar trebui sa te imbraci in ceva in care sa te poti distra, si nu odar sa stai la masa.Sa fie ceva special, pentru ca e o experienta pe care ti-o vei aminti toata viata happy. Bafta! Pup kisskiss

| αηdяαdα a răspuns:

Buna...pentru banchet merge de obicei o rochita scurta sau gogosar, dreapta depinde cum o vrei uh, cu un pantofior cu toc si cu o posetutzabig grin...app rochita poti sa ti-o alegi dupa culoarea care iti plkhappy si eu la anul fac banchetu de a 8-a; x
Sper ca te-a ajutat ideea mea...plss fundita; x

| madalinacr a răspuns:

Rochie eleganta!