Si eu am banchetul joi Sincer la fete este prea greu sa gasesti haine, am cautat multt multt. Mie mi s-ar paraea cool un baiat cu un sacou niste blugi si niste tenesi. Cred ca ai fi interesant.
De as fi in locul tau m-as imbraca cu blugi, o camasa nici prea eleganta nici prea de strada. Camasa desfacuta si un tricou pe dedesubt. BAFTA!
Blugi in camasa sport, frumoasa. trebuie sa fi tu in largul taw, sa te simti foarte bine. si la banchet oricum stai si dansezi, te distrezi, deci trebuie sa fi lenjer imbracat. asta e sfatul meu. funda?
Depinde daca adopti stilul casual.Atunci ia-ti o camasa gri sau albastra la moda si o pereche de blugi negrii. Daca nu iti poti lua un costum adica camasa+pantaloni de stofa si cravata dar eu cred ca mai bine iti iei ceva casual funda?
Prima data am crezut ca esti fata si m-am speriat cand am vazut ca vrei sa iti iei blugi am avut banchetul anul trecut si baietii s-au imbracat foarte tare! itit recomand pantaloni negri(pot fi si blugi),o camasa de culoare deschisa lasata peste pantaloni, fara cravata, si un sacou lejer.La capitolul papauci nu stiu ce sa zic, merg mai multe faluri.la mine cativa au venit si in skate shoes, desi eram intr-un loc select si au aratat foarte bine! oricum, tot ce conteaza este sa te distrezi! bafta!