| Tenisi a întrebat:

Buna!
Vineri este ziua unei preietene bune de-ale mele. Își va face ziua acasă cu colegii. Mă gândesc... Ce asi putea sa-i ofer tinand cont ca taica-sau e sef la nu stiu ce firma de mașini si ii oferă tot cot ce vrea ea. A întrebat-o o colega ce si-ar dori ear ea a zis ca vrea un iPhone5. Colega i-a zis ca nu-i poate aduce asta, iar sărbătorită a zis " Si ce! Eu asta vreau! Dacă nu- mi aduce-ți asta il sun pe tata sa- mi aducă din America pentru ca in România nu a apărut!" Am rămas masca, o credeam pe aceasta fata una modesta care nu se lauda pentru ca taica-sau are bani. Dar totuși ce asi putea sa-i ofer?

3 răspunsuri:
| AliceIDK a răspuns:

Poti sa-i oferi prietenia si bunatatea ta!
Ca cadou, ai putea sa ii oferi o carte mai captivanta!
Daca nu vrei sa te duci nu te duce!
Nu prea merita prietenia ta!

| AnanasKid a răspuns:

Pai nu prea ai ce sa ii oferi atat timp cat are tot ce isi doreste. poti sa ii iei ceva care sa reprezinte prietenia voastra. eu am primit de ziua mea un album cu poze cu mine si prietena mea care mi l-a dat. stiu ca nu era ceva scump dar m-am bucurat foarte multhappy

| ElenaCristi a răspuns:

Consider ca a-i putea sa-i oferi orice care vine din inima si sa nu tii cont de asta. Daca chiar vrei sa te duci la ziua ei vorbeste inainte cu ea si lamureste treburile. Cadoul tau ar trebui sa o puna pe ganduri. Cumpara-i o haina faina, o bijuterie ceva din argint...thinking