Sa nu pui mana la ureche nespalat, adica dupa ce umblii pe afara o zi intreaga sa nu iti atingi urechea ca risti sa se infecteze... asta e prima conditie in care te infectezi, in rest nu cred ca poti avea probleme.
Buna, trebuie sa te faci cu spirt sau rivanol in fiecare seara, si sa nu umbli la urechi ne spalat pe maini, ai grija de tine.
Nimic mai mult, poarta cercei 4 saptamani si incearca sa nu ti agati in haine. E mica posibilitatea de infectie.
Sa ai grija sa nu iriti sau lezezi zona respectiva, sa nu iti atingi ureche cu mainile murdare si sa dezinfectezi zona cu spirt sau alta solutie. Iti poti schimba cerceii si dupa 2 saptamani, fiindca se vindeca dupa perioada asta, cat de cat. Insa ai grija sa pui doar cercei din otel medicinal, argint sau aur si sa ii dezinfectezi si pe ei, in prealabil. Oricum, daca tii cont de toate astea, sansele sa te infectezi sunt foarte mici, in special in acea zona. Si eu mi-am dat 3 gauri (cu cercelul) si sunt okay, se vindeca foarte bine si nu am nicio problema .
E bine, sa nu pui spirt cum zic unii... ca iti sapa si nu se vindeca.
ale0409 întreabă: