| Addaaa99 a întrebat:

Vineri, o sa doarma "mama mea" [o prietena]. Si nu o sa dormim deloc. Numai ca nu stim ce sa facem. Deja am idei dar poate. voi mai stiti ceva. interesant.
o sa facem asa:
POzze,
parul cu placa,
mancam pizza,
bem suc,
poze,
asc muzica,
dansam,
sunam cu nr ascuns [prieteni oameni ]. poate nu va nimeresc si pe voi; x
poze
barfim [vb despre baietii, scoala, chestii si sw facem poze].; x

. si cam atat.Alte idei? Fundita pentru cele mai bune idei.; x app suntem doua.; x sau cred ca trei. dar cea de a treia nu va sta toata noaptea. Merci paa; x1!

2 răspunsuri:
| MaraSM a răspuns:

Ati putea sa mai vedeti si un film si daca tot va place sa barfiti ati putea sa-l comentati, sa spuneti bancuri, sa faceti karaoke (pe youtube), sa cantati dar merge tot la karaoke si chestii de-ale fetelor, sa va uitati peste reviste de moda sa faceti parada modei chiarwinkinghee hee sa va faceti unghiile si cam atat ca altceva nu mai stiu.

| Cutit a răspuns:

Va dati cu capul de pereti laughing! va uitati la filme p***ohee hee COPII SUB 12 ANI NU AU VOIE SA CITEASCA laughing); puteti sa va faceti unghiile; sa va machiatzi; sa fc parada modeihee hee (mi'ar plc ); bataie cu perne :X sau cu mancarehee hee. Da stai linistita ca nu stati voi toata noaptea sa fc toate chestiile astea; ar insemna 30 min pentru fiecare chestie. Funda?