Până să fiu în situația aceea nu știu c aș face. cred că ar ține de cât de rău se vede că i-ar părea
Buna! Cand a facut sex cu o alta tipa, nu erati impreuna, deci nu vad de ce te-a deranjat ceea ce s-a intamplat. Pana la urma a fost treaba lui dar acum depinde de tine si de ce simti tu, daca merita sau nu sa ai din nou o relatie cu el. Depinde si cat timp a trecut de la despartirea voastra. Daca a trecut putin timp, sincer, parerea mea e ca relatia pe care a avut-o cu tine, nu a insemnat nimic pentru el si nu ar trebui sa o reincepi.
Atâta timp cât nu erați împreună atunci când el s-a culcat cu alta nu ai pentru ce să îl ierți. El nu a greșit cu nimic, era liber să facă ce vrea.
Cam urât să zici că îți e greață de el dar totuși afirmi că îl iubești.
Tine de tine si modul in care gestionezi situatia. Dupa cum au mai spus si alte fete in raspunsuri, nu erati impreuna in momentul in care el s-a culcat cu alta fata. Ei bine, problema este daca tu accepti asta, daca odata ce v-ati impaca ai putea face abstractie de acest lucru asfel incat sa nu va dauneze, deoarece greseala din partea lui nu a fost. Gandeste-te bine si nu lua o decizie care sa te afecteze pe viitor!