| Anafjfj a întrebat:

Bună!
Voi ați accepta un băiat care s-a despărțit și apoi a făcut sex cu alta?
Adica noi am fost împreuna, dar apoi ne-am despărțit și apoi s-a culcat cu alta.
L-ați putea ierta? Adica sa mai fiți din nou împreuna?
Adica mie îmi e greață acum de el, dar totuși il iubesc foarte mult in continuare.
Voi ce părere aveți
Aștept un sfat de la voi?
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de ce să-l ierți, dacă s-a culcat cu alta după ce v-ați despărțit. Atâta timp cât numai erați împreună putea sa facă ce voia.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Până să fiu în situația aceea nu știu c aș face. laughing cred că ar ține de cât de rău se vede că i-ar părea

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Cand a facut sex cu o alta tipa, nu erati impreuna, deci nu vad de ce te-a deranjat ceea ce s-a intamplat. Pana la urma a fost treaba lui dar acum depinde de tine si de ce simti tu, daca merita sau nu sa ai din nou o relatie cu el. Depinde si cat timp a trecut de la despartirea voastra. Daca a trecut putin timp, sincer, parerea mea e ca relatia pe care a avut-o cu tine, nu a insemnat nimic pentru el si nu ar trebui sa o reincepi.

| Andreeush a răspuns:

Atâta timp cât nu erați împreună atunci când el s-a culcat cu alta nu ai pentru ce să îl ierți. El nu a greșit cu nimic, era liber să facă ce vrea.
Cam urât să zici că îți e greață de el dar totuși afirmi că îl iubești.

| Katie1356 a răspuns:

Tine de tine si modul in care gestionezi situatia. Dupa cum au mai spus si alte fete in raspunsuri, nu erati impreuna in momentul in care el s-a culcat cu alta fata. Ei bine, problema este daca tu accepti asta, daca odata ce v-ati impaca ai putea face abstractie de acest lucru asfel incat sa nu va dauneze, deoarece greseala din partea lui nu a fost. Gandeste-te bine si nu lua o decizie care sa te afecteze pe viitor!

| BaltatuFlorin a răspuns:

Fa cum vrea sufletul tau cum simti