| linarkfts a întrebat:

Bună! Voi ați iubit vreodată? Dacă da, cum este acel sentiment? Este iubirea așa cum este prezentată în filme sau cărți?
Eu nu am avut prima iubire până acum și nici nu am plăcut un baiat suficient de mult încât să mă îndrăgostesc de el.
Îmi e frică să mă îndrăgostesc și să am prima iubire, deoarece mi s-a zis întotdeauna că nu ține, iar eu nu vreau să trec prin suferinta unei despărțirii.

2 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Pentru prima intrebare, ai baut vreodata si te-ai ametit bine? Asa se simte iubirea, mai ales in starea initiala. Te crezi invincibil, prinzi curaj, tupeu, ai impresia ca tu esti pe varful lumii.
Pentru a doua parte, cea cu frica de iubire, din pacate toti trebuie sa trecem prin asta, e parte din maturizare si parte din viata in sine de om. Nu o privi ca pe un lucru rau, cum nici moartea nu trebuie privita ca pe un lucru rau, astea sunt doar stagii ale vietii omenesti.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca nu te-ai indragostit pana acum, inseamna ca nu a fost inca momentul. Ai timp. Iubirea nu e vreo cursa in care trebuie sa alergi. E ceva unic tie.
Renunta la ideile preconcepute de genul "mi s-a zis întotdeauna că nu ține".

Tu pregateste-te, incearca sa devii cea mai buna varianta a ta. Cunoaste-te pe tine, doar asa vei reusi sa faci o relatie sa mearga.