| Millis a întrebat:

voi aveti un jurnal?

10 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Nu, totul e in capul meu.
Prefer sa imi incarc memoria, decat sa stau cu frica ca va afla lumea vreo data la ce ma gandesc happy
Fiecare avem o latura a noastra pe care vrem sa o ascundem cat mai bine...
Prefer sa raman un mister pentru oameni, pentru lume... sa ma arat doar cui simt eu ca ma pot aratahappy
P. S nu am incredere in nimeni, nici chiar in 'mine' pot spune.
Suna ciudat, stiu.

| thegatekeeper a răspuns:

In momentul de fata nu mai am. Am avut din calsa a 5-a pana in clasa a 7-a 3 jurnale in care scriam aproape zilnic, tot ce imi trecea prin cap. Cand le-am citit peste cativa ani, am observat cum gandeam pe atunci si cat de mult exageram in legatura cu anumite lucruri si cat de putina importanta acordam altor lucruri. Este chiar interesant sa tii un jurnal sau mai multe, fiindca astfel poti vedeam cum evoluezi pe parcurs, poti avea o imagine mai clara a ceea ce erai la un moment dat si a felului in care gandeai atunci. Oricum, acum nu mai tin unul, din mai multe motive. Daca te ingrijoreaza faptul ca altcineva l-ar putea citi, ii poti pune un lacat si il poti ascunde intr-un loc in care nu s-ar gandi nimeni sa caute.

| măcheamăăăî a răspuns:

Nu, e riscant laughing!

| KellyGreen a răspuns:

Da, am unul e sub salteaua de la pat, scriu in el cam o data pe luna, sau cand imi vine cheful.

| Dan1989P a răspuns:

Eu cred ca toata lumea are un jurnal indiferent de varsta. Un jurnal to poate ajuta, de exemplu cand ai ceva pe suflet si ai nevoie sa te "eliberezi" putin.Eu am unul si imi este foarte util deoarece am foarte multe probleme in viata, ca orice om!

| Cristina45 a răspuns:

Nu...

| naitreaba a răspuns:

Eu nu am un jurnal, tu ai un jurnal?

| funkypunky16 a răspuns:

Da am.
Il am de 4-5 ani si sunt surprinsa cum gandeam cand aveam 12 anilaughing.
Ar trebui sa-ti faci si tu unul daca nu ai, si daca ai bv:*:*

| Millis explică (pentru funkypunky16):

Da am unul, si, mda stiu ca o sa sune ciudat dar sunt indragostita de el laughing. iubesc sa scriu in el.

Întrebări similare