Apai,fetele timide da mmm dar stiu cum e sa fi timid mai bine ca oricine, aveam vreo 14 ani,cand vedeam fete pe strada,treceam pe partea cealalta . Lucrurile se schimba,oameni se maturizeaza,isi schimba infatisarea,si modul in care arata de la un an la altu. Fetele timide is ok.Dar nu prea is ok daca alergi mult dupa ele Personal am trecut prin multe ' schimbari ' de la par lung,la chelie(acum sunt chel) de la cercei in ureche, la cercel in limba(acum am ) Am renuntat la multe, si am ales sa fiu om calculat.Dar mi-am facut damblaua cu cercelu in limba. Tine minte, nu conteaza cum arati, ci cum gandesti.Esti timida? SI ce? sanatoasa sa fi Lasa baieti sa te caute.
Da nu cumva ai fi si un prezervativ pentru eii mie nu-mi plac fetele pana nu le cunosc si daca tot te iau in brate aia cred co pot face ori ce cu tine si o sa trezesti violata succes!
Bai fraiere am 13 Ani si aici in Germania Toti se iau in brate pana si baietii si ce naiba te crezi asa smecher Sau crezi ca Acuma sunt timida si Mie Frica de tine cap de perzervativ. Hai pa ca nu Vb. Cu Toti câca** ca tine te-ai gasit tu sa raspunzi cocalar ce esti.
Esti praf
Si tu bou! hai termina ca n-am chef sa ma cert cu unu pe care nici nul cunosc!