| D0zzz a întrebat:

Voi cam cum ati reactiona? Nu am mai vorbit de mai mult de 2 saptamani cu prietenul meu, dar intra ocazional cate 10 secunde pe mess pe telefon "sa vada cine e online". Ultima data a zis ca ii e dor de mine, dar astazi, am vazut pe facebook o poza a unei colege de clasa de a lui, stand in bratele lui, iar el tinand-o de mijloc si zambind putin. Am plans destul de mult si inca am ramas socata. La scoala, l-am vazut dar parca nu ma privea ca altadata, nu mai zic ca nu zambea. Mi-a zis mai demult ca daca vrea sa ne despartim imi va spune, dar nu mi-a mai dat niciun semn de viata. Si sunt foarte trista din cauza acelei poze, iar la comentarii, erau toate de genul "va sta bine impreuna"... Ce sfaturi imi dati? sadsad

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Sa fugi mancand pamantul de tarani ca si elwinking
asta nu e relatie scumpa meawinking
daca erati impreuna inseamna ca ar fi trebuit sa vina la tine si la scoala in pauze nu dar sa iti zambeascatongue
si daca avea poza cu fata aia si comentarii de genu "va sta bine impreuna" e clar ca cineva stie ca ei doi sunt impreuna!
de ce sa ai o asemenea relatie cand poti sa fi cu un baiat care sa te iubeasca si sa fie mereu langa tine?
da-i ignore,stergei nr de tel si cauta-ti pe altu si asa il uiti mai repede!
si nu mai plange ca nu esti prima sau ultima fata de pe pamant care se desparte de prietentongue
e ceva normal sa cunosti mai multi baieti pana il gasesti pe print dar asta nu inseamna ca trebuie sa plangi dupa fiecretongue
nu ii da satisfacti sa te vada suferind dupa el,fi mereu zambitoare si cu capul sus mai ales cand e el prin preajma si demonstreazai ca poti sa iti gasesti un baiat mai bun ca el si fa in asa fel incat sa ii para rau ca te-a pierdut,sau vrei sa stai tot restul vietii in casa,plangand dupa un bou? nu asa se faceoh go on ia-ti prietenile, iesi in parc, plimba-te si cunoaste pe altvineva!

1 răspuns:
| DeeaMarry a răspuns:

Suna-l si intreaba-l ce se intampla. Spune-i ca suferi din cauza comportamentului sau. Doar vorbind cu el vei putea intelege si vei putea stii ce sa faci. Daca e in continuare rece, eu zic ca e mai bine sa te desparti de el si sa iti gasesti o persoana care te merita!