| Namastee a întrebat:

voi ce ati alege? mate-info sau filo? de ce? multumesc frumos pentru ajutor

7 răspunsuri:
| SimonaQs a răspuns:

MAte-info pentru ca imi place matematica. Nu o sa ma duc la filologie daca nu imi plac limbile staine. E si logic. :*

| BogdanVasc a răspuns:

Este o diferenta mare. Cui ii place matematica pleaca la mate-info, cui ii place romana pleaca la filo. Si diferenta dintre romana si matematica e ca si dintre apa si foc.

| AnaMaria2719 a răspuns:

Eu una nu inteleg nimic la matematica si nu mi-a prea placut decat cu mici exceptii, fizica, chimie nici atat. Imi placea in schimb sa scriu poezii si sa compun doar ca filo nu era chiar ce ma asteptam. In prezent sunt la filologie si poate ca 1% mi-as si dorit sa merg la mate-info tinand cont ca faci toate materiile in schimb la filologie se scot, automat e mult mai greu si depui mai mult efort. Unii imi spun ca nu conteaza asa mult liceul si chiar daca de la mate-info ai mai multe posibilitati pana la urma facultatea e cea care conteaza.Trebuie sa te gandesti bine, sa-ti dau un exemplu pentru unul care vrea sa mearga la medicina ii este mai usor sa mearga la filologie, ia ore doar la biologie chimie si fizica si ce se mai da, in schimb daca era la mate info poate i-ar fi trebuit si la mate. Ai avantaje si dezavantaje la fiecare dintre ele. Sfatul meu e sa nu te lasi influentat de nimeni, sa le primesti sfaturile insa daca x mi-a spus ca la mate -info e greu si ca la filo nu se preda bine, nu te lua dupa ce ti-a zis x si y pentru ca niciodata nu stii cum e pana nu simti pe pielea ta. In momentul asta tu stii ce iti doresti cel mai mult, sau balanta inspre care parte inclina mai mult.E foarte important sa nu gresesti cu aceasta alegere, eu am gresit putin si sper ca facultatea sa fie cea potrivita. Fa ceea ce iti place si mergi acolo unde simti ca faci parte, acolo unde te completeaza pe tine ca personalitate.Iti doresc mult succes, intelepciunea de a alege ceea ce e mai bine pentru tine, si sa fii multumita si implinita pentru ceea ce ai ales

| Anca16188 a răspuns:

Mate-info si filo sunt 2 profile total paralele, nu au absolut nici o legatura una cu alta. Depinde de tine ce iti place..eu as alege mate-info pentru ca imi place matematica.dar este si foarte greu..eu sunt pe profil stiinte ale naturii si este ok, se face si aici mate si informatica da nu ca la mate-info.

| NikoMiha a răspuns:

Daca iti place matematica dai la mate info si daca iti plac limbile straine dai la filo

| PoseidonXD a răspuns:

Hei! Pai daca esti buna la matematica, si iti place atunci mate info, dar daca nu atunci logic ca Filo! Si eu m-am gandit la filo, dar am auzit ca la mate info ai mai multe posibilitati posibilitati cand termini liceul! Eu cred ca este alegerea ta!

| alex118x a răspuns:

Orce ai alege NU repet NU te duce la mate-info crede-ma eu am facut greseala asta si inca o regret