| Cristina1233 a întrebat:

Voi ce ati face daca ati pierde 50 de lei la scoala? (azi am avut 50 de lei in ghiozdAN si cand am ajuns acasa nu mai erau acolo)

4 răspunsuri:
| Anon352 a răspuns:

Deci nu.mi vine sa cred! fix asta i s.a intamplat azi la o colega.:o ce a facut?! vaii.foarte simplu s.o dus la diriginta i.a spus si dupa aia diriginta a spus sa ii punem banii inapoi in ghiozdan, caiete, geaca etc. fara sa ne vada nimeni si daca nu o sa platim toti 3 lei si diriginta diferenta (suntem 15 in clasa fara ea) si am platit pana la urma toti 3 lei si diriginta 5 si si.o recuperat banii.

| Eternitas a răspuns:

Dacă ai pierdut 50 de lei, tu ce faci? Stai pe net? Sună-ţi diriginta, trebuie să-i găseşti. Nu este o sumă oarecare, contează foarte mult deoarece nu este 1 leu! Mai caută în continuare prin ghiozdan, prin buzunare, sau interesează-te la colegii cu care ai umblat dacă nu cumva sunt la ei.
Dacă nu îi găseşti, trebuie să spui părinţilor!

| Cristina1233 explică:

Le'am spus parintilor. Oricum nu am ce sa fac. ce vrei acum sa ma omor. sa disper. Oricum sunt 2 colegi suspecti pentru ca la ora de biologie cei 2 nu au fost la ora. Si acasa am observat ca'mi lipsesc bani, deci o sa'i spun maine dirigintelui. Sper sa se rezolve

| keikop119 a răspuns:

Ii spui dirigintei