| Aishaa a întrebat:

Voi ce ati facut de zilele voastre de nastere? pe 2 martie implinesc 14 ani, dar imi fac ziua pe 26 deoarece sambata cealalta s-ar intercala cu ziua mamei mele.Nu prea stiu ce sa fac, am casa destul de mica si m-am gandit sa ies cu niste colege la un mall. Dar ce sa facem.Nu vreau sa ne plictisim. Voi ce ati facut? Orice idee e folositoare, avand in vedere vremea asta asa rece parcul e exclus sad sad iar acasa nu se poate. Tin mult sa mi-o fac, deoarece anul trecut nu am facut nimic si vreau macar anul asta sa o fac. Ajutor va rog puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| Marynna a răspuns:

Si eu tot pe 26 mi-o faclaughing) Numai ca m-am nascut pe 27 feblaughing si, surpriza, tot 14 ani faclaughing

Pai, eu mi-o fac la restaurant, ca eu chem vreo 25 de copii,dar daca tu chemi doar cateva prietene,iesiti la mall,unde stati la o cafea/suc/prajitura,mergeti la un film,pe la magazine, la bowling/biliard sau ce e in mall-ul ala...
Si, cam atathappy

La multi ani?>big grin

| Anastasiaa a răspuns:

Eu zic sa iesiti in oras sa va plimbati, eventual mergeti la un suc, eu iti spun sigur ca o sa va distrati kiss.

| danutionita a răspuns:

Daca stai la tara:d poti sa mergi la saniush ori. daca stay la oras poti merge la o sala de jocuri nu stiu nu jocuri de noroc jocuri sau sa mergi la ceva biliard /bowling/pingpong nu stiu. sau sa iti chemi la in suc toti prieteni/pritenele.sau undeva acasa la careva prieten mai apropiat sa poti merge la el un adevar sau provocare.si multe altele. sper sa te fi ajutat