anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce aveti de gand sa faceti in vacanta asta? Eu vreau sa fie una de neuitat. tinand cont ca vara asta fac 18 ani. iar la anul o sa am bacul si multe altele... Mi-ar placea sa fac ceva nou si interesant in fiecare zi. voi ce propuneti?

7 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Da... majoratul day dreaming ce frumos love struck
Si eu sunt nascuta tot vara, pe 31 iulie, si nu a fost un beneficiu pentru ca toti prietenii mei erau plecati in vacanta cu parintii. Asa ca, eu majoratul l-am sarbatorit cu bunica cu catelul cu verisorii care, tin sa mentionez ca sunt mult mai mici decat mine.
Tot ce iti pot recomanda este sa nu imi urmezi exemplul pentru ca te vei umple de nervi. Dar experienta va fi de neuitat, te asigur laughing rolling on the floor

| maryana5 a răspuns:

Rade-te in cap rolling on the floor o experientza de neuitat big grin crying
glumeam oh go on

| larisa_8487 a răspuns:

Hmm...anul asta fac 19 si dau si bacullaughing)dar anul trecut a fost o vara de neuitat cea mai frumoasa din viata mea! am plecat la mare cu prietenii, unde m-am int cu un tip din alt oras cu care vorbisem pe net! ne-am indragostit nebuneste unu de altul desi initial ziceam k va fi doar o aventura necrezand in dragoste la distanta! am zeci de amintiri de la mare.eu...ell:X...si marea; X... iar pe 2 septembrie urma majoratul meu! am hotarit cu el la mare sa pastram legatura iar peste 2 saptamani pe 2 septembrie a venit la mine(bacau) el fiind din ploiesti! seara am iesit in oras inchiriasem o masa mare pentru vreo 15 persoane(prieteni apropiati) si a fost o zi mai mult decat perfecta! aveam de ales sa merg la mare sau sa imi fac majoratul! am ales marea renuntand la petrecerea de majorat dar nu regret nici o sencunda alegerea facuta, m-am si distrat la mare, m-am si indragostit. iar de ziua mea i-am avut akaturi pe persoanele cele mai dragi chiar daca nu am facut o petrecere fastuosahappy...profita de vara asta k e probabil cea mai frumoasa varsta...la anul deja incep greutatile te gandesti serios la viitor, facultate, bac...nu ai sa mai fi niciodata k acum...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multe petreceri si sex happy

| Tommy a răspuns:

Ceva ce te poate reprezenta si peste cativa ani. De moment, se pot gasi multe, multe, de facut. Dar sa nu te deziluzioneze. Inscriete intr-o cauza nobila, de exemplu, salveaza natura, ceva pe plan ecologic, iar acolo vei gasi tot ce-ti doreste sufletul tau tanar. Cunostinte noi, satisfactia la ceea ce faci si prieteni adevarati.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sex. In fiecare zi cu altcineva. E interesant, nou si de neuitat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gandesti ca mine.si eu vr sa fie o vara de neuitat.pai hai sa iti spun ce o sa fac eu, ca poate iti dau ideihappy O sa stau cu prietenele mele si nu o sa pierd niciun moment. O sa ma distrez, dand petreceri, agatand baieti, de ce nu?!laughing O sa ma bucur de fiecare rasarit si apus de soare. O sa traiesc intens fiecare clipa a verii:XIncearca sa fii fericita la maxim.si sa iubesti toata vara si sa traiesti.fiindca meriti si adu'ti aminte ca viata e scurtahappy

Întrebări similare