Multi ani inainte cu fericire.
Uite de unde m-am inspirat... http://www.interferente.ro/......ilor.html. Evident, e bine sa petreceti impreuna, sa va exprimati sentimentele... In rest, totul tine de imaginatie si preferintele voastre.
Pana de idei si aveti un an si 3 luni, e infiorator inseamna ca habar nu ai nimic despre persoana de langa tine. Doctorul House are o vorba buna si in acelasi timp trista: "Cadourile ne demonstreaza cat de putin cunoastem persoana de langa noi". dar nu este problema, sunteti tineri, sunteti la varsta cearsafurilor, sexul primeaza nu cadourile
Pana de idei deoarece ne.am facut multe cadouri unul altuia.
Faceati la 2 zile cadou sau ce naiba?
Eu as zice sa-i faci ceva ce care legatura cu voi doi. Ca de aia e ziua indragostitilor. Poti sa-i iei o cana sa scrie ceva pe ea, un tricou si sa ii scrii un mesaj, o rama cu poza cu voi, o inimioara care sa scrie ceva pe ea, un album cu poze si pe fiecare poza sa-i scrii cate un mesaj.
Ce zici daca ai vorbi cu un desenator sa-ti faca un portret dupa o poza cu voi doi?
Nu am iubit, dar daca as avea, i-as face cadou un lucru pe care nu il are, dar si-l doreste
MadalinDns întreabă: