Nu cred nimic.mi-a spus o prietena ceva de o societate secreta cu sediul sub Japonia care a reusit sa provoace cutremurul iar apoi s`a dezlantuit oceanul bla, bla, bla.Nu cred asa ceva nici daca ma omori, la fel cum nu cred ca va ajunge la noi.
La mine in oras nu s`a intamplat nimic asemanator prostiilor de care ziceau aia de la tv cu Luna si nici nu am vazut-o.E Luna, aceeasi din totdeauna, doar ca e mai aproape de Pamant, ce poate fi asa spectaculos.
Se exagereaza mult, ca intotdeauna.Asa au facut si cu 2012, toata lumea zicea ca e sigur sfarsitul lumii si cand in sfarsit au aflat cercetatorii de toata chestia cu mayasii si calendarul lor au hotarat ca murim in 2016.Pe net mai zice ceva de intrarea intr-o noua lume, lumea a 4-a sau ceva de genul asta si DACA supravietuim o sa avem puteri supranaturale si alte cacaturi.
Asadar, daca ar fi sa credem tot ce zic astia la tv am ajunge la ceva in genul "Murim maine, datorita unui cutremur de 10 grade pe scara Richter, iar Romania va avea parte de tsunami de 20 de m [Ceea ce e imposibil mai ales in Romania pentru ca nu avem iesire decat la M.Neagra, incapabial de vreun tsunami dupa parerea mea]".
Nu tot ce zboara se mananca, asa ca evita sa crezi prea mult ce se zice pe la tv.
Bafta`!
annemarry_1498 întreabă:
Unforgetit întreabă:
Marianmariadenisa întreabă: