Ascult muzica sun o prietena sa vorbesc cu ea ies pe afara orice sa nu raman in stare asta.
Iesi afara (in padure de preferat daca stai la casa) si te uiti la cer vezi, nori, te gandesti la motivul pentru care esti suparat, etc... mai ales ca daca-i din dragose e un loc perfect sa te gandesti
Cand sunt suparata? Plang. Imi amintesc de lucrurile bune care le-am fact in vremea aceea. . Ascult o muzica buna sau creez un status. . Fundita?
Nimic. Atunci când eşti supărat ai o stare de nu-ţi vine să faci nimic în afară de a sta degeaba şi a privi cu ochii în tavan. Eventual poţi să citeşi nişte glume,poate te înveseleşti.
O altă variantă ar fi să faci o baie cu muuuuuultă spumă şi apoi să te culci şi să dormi mult,mult, mult, iar când te vei trezi vei uita de supărare.
Succes!
Ascult muzica sa ma calmez. Incep sa-mi aduc aminte de intamplarile frumoase pe care le-am trait. Incep sa-mi pun intrebari stupide gen " dc eu? " "mai bine mor "... etc.
da
funda?
Pai imi descarc un film.chem cativa prieteni sa ne uitam la film si sa mancam popcorn,citesc o revista,mai intru pe TPU,ascult muzic,imi fac un dus cald si dorm,ma uit la televizor,ma plimb cu rolele,pictez ceva,imi fac o tema,scriu in jurnal supararea mea,ma joc cu cateii mei,imi fac unghiile,fac shopping ,citesc o carte,stau si ma uit pe tavan,fac curat in gradin(plantez cate o floare,cate un copacel)fac curat prin casa,fac poze cu prietenii,uneori cand sunt fffffffffffffffffffffff suparata mai beau, mai aprind si o tigara, mai ies cu prietenii la o samanta...cam astea sunt lucrurile pe care le fac eu si sper ca macar una din ele sa te ajute in momente de tristete:*:*. Papa:*