| CrazyYoyo a întrebat:

crying
Voi ce faceti cand simtiti ca nu mai aveti prieteni?!
Cand simtiti ca nimeni nu mai e langa tine decat iubitul tau?
Cand, parintii le interzic celor mai bune prietene sa nu mai iasa cu tine?!
Eu nu stiu ce sa faccrying Am avut 2 prietene cele mai bune, tineam la ele ca si cand erau surorile melecrying
Doar ca, am avut "norocu" sa avem o experienta foarte dureroasa crying si, mamele lor au vorbit intre ele sa nu le mai lase sa iasa cu mine, pe aman2 le-am ajutat cand au dat de greu, cand plangeau ele, plangeam si eu crying
Doar una dintre ele mai iese cu mine indiferent de ce spune maicasa pentru ca mi-a spus ca sunt prietena ei si nu poate renunta asa usor >8- la ea ma asteptam sa nu mai iasa deloc deloc cu mine insa, pe cea care am ajutat`o cel mai mult si cea care am stat alaturi de ea mereu, ea m`a ranit foarte tarecrying a spus ca nu vrea sa mai iasa deloc cu mine decat sa vb pe mess, sa nu o sun, sa nu`i trimit mesaje.
Ma simt singura crying il mai am langa mine doar pe un baiat love struck care il iubesc foarte mult, si fata care inca mai vrea sa iasa cu mine sigh
Ce pot face?sad
M`am saturat sa plang in continuu cand ies singura prin oras si sa vad locurile unde mergeam mereu zi de zi timp de 4 luni crying
Va rog ajutati`macrying

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza cati prieteni ai ci cat sunt de buni. Poate sa ajunga si un singur prieten.
Daca vrei mai multe prietene cu care sa iesi incearca sa le gasesti.