Daca iti este frica de ceva si nu sti cum sa treci peste poti sa asculti muzica, sa comunici cu diferite peroane orice ca sa nu mai fi cu gandu la acea frica
Sau daca ai un cosmar noaptea si te treziesti brusc cel mai buna metoda ar fi sa te linistesti sa sa te gandesti ca acel lucru nu exista
Pai nu te gandi la cine sau ce te deranjeaza si nu-l baga in seama
asculta melodii la casti fa ceva sa nu il auzi
Depinde despre ce e vorba.Adica daca este o insecta o zdrobesc si gata. Daca este un animal cum ar fi cainele...nu stiu, nu ma uit la el si ma gandesc la lucruri frumoase pana trece. Daca merg singura pe strada si e un baiat/barbat care pare a fi betiv sau derbedeu de asta, merg cat mai repede sau in alta directie.As putea sa-ti dau o multime de exemple...ideea e ca atunci cand mi-e frica de ceva nu ma gandesc.incerc sa fac lucruri care ma dispun si sa gandesc doar pozitiv. :*
Pai mie daca imi este frica de ceva nu bag in seama acel lugru sau mai bine nu ma duc pe unde stiu ca pot da de ceva care ma sperie si daca o data dau peste acel lucru incep sa fredonez un cantec preferat si merg inainte Funda?