Eu.pur si simplu, vad un flm, ascult muzica, ies cu prietenii, vorbesc pe mess, citesc, scriu povesti, scriu in jurnal, desenez, ma uit la TV, stau pe TPU si raspund la intrebari, ma joc pe net(ourworld ori IMVU), cu rolele, cu bicicleta, imi creez noi coafuri(sau cum se scrie ), imi asortez hainele, imi sortez pantofii, fac curat , teme, ma duc la sala, ma duc la hamball, ma uit pe niste poze vechi(sau noi), dau commuri la hi5, pe facebook, caut vesti despre un actor, ma interesez de anumite filme, bla-bla
citesc
ma uit la desene
incerc diferite coafuri sau machiajuri
fac poze sau editez
vorbesc la telefon
imi fac curat printre haine/creme /bijuterii( pentur mine e o placere pentru ca ori de cate ori ma apuc de "curatenie" mai gasesc cate o chestie pierduta)
imi fac unghiile
imi decorez camera
si ca si oricine mess.tpu
Sa incerci sa te plimbi, sa te uiti la un film, sa faci integrame,sudoku daca iti place , sa asculti muzica, navigheaza pe net cautand lucruri interesante, asculta muzica ta preferata , incearca sa gatesti ceva , deseneaza, citeste o carte , stai cu familia ta la povesti .
Mie imi place sa compun scriu versuri, poezii sa ma***b prin parc sa stau ca prietenele sa ne radem sa cant sa dansez sa citesc o carte sau fac ceva interesant ceva nou...vine vara iesi la un picnic cu patura undeva nu stiu:*:* gasesti tuh
Merg la shopping cu prietenii/mama
Ma plimb cu bicicleta
Ma plimb prin gradina/parc
Plec in excusii/calatorii
Fac ceea ce-mi place : hobby-uri, activitati in aer liber ( tenis, volei, fotbal, bedminton )
Joc biliard
Ma joc jocuri pe calculator
Invit o prietena la mine acasa si ne distram all day!
Eu in timpul liber fac ce-mi taie capu'! considera-l avantaj sau dezavantaj dar pentru mine e un motiv sa ma distrez si sa ma simt bine! incerci?
Amalia_8284 întreabă: