Nu stiu sa o descriu, nu am cuvinte, pot doar sa spun ca este genul de familie pe care nu as schimba-o pe nimic.
Iubitoare, cu bun simt, se poarta frumos cu toata lumea chiar daca ei nu prea, de treaba, etc...
Nu mi-as putea dorii alta familie...
Una destul de banala. Sunt singura la parinti si niciodata nu mi-am dorit sa mai am vreun frate sau sora. Cu mama discut relativ des, insa nu ma cunoaste in totalitate, chiar daca ea asta crede. Nu intelege multe dintre preferintele si deciziile mele, insa le accepta, atunci cand ii demonstrez ca nu este nimic rau sau gresit in acestea. Pot spune ca sunt cat de cat multumita in ceea ce priveste relatia mea cu mama. Cu tata insa, e inexistenta. Abia daca schimb doua-trei cuvinte cu el intr-o zi. Pe el il intereseaza doar daca sunt bine, daca am nevoie de ceva sau daca ma descurc la scoala. Nu ma cunoaste aproape deloc, fiindca nu prea il intereseaza alte aspecte in afara de scoala si cum o duc, in general. Insa nici nu am pretentii, avand in vedere ca asa e el si probabil ca seman cu el din punctul asta de vedere, in sensul ca sunt ceva mai introvertita. In fine, sunt multumita de relatia cu familia mea si nu imi doresc nicio schimbare in legatura cu aceasta.
Hm, familia mea este ciudat de stranie. O combinaţie asemănătoare, dar totuşi toţi suntem diferiţi. Este ceva de genul; mama, persoana care îi critică pe toţi, şi încă mai crede că suntem în anii '80. Tata, persoana care nu acceptă un ''nu'', dacă ai spus ceva ce nu îi convine, se enervează. Sor'mea, persoana care este enervantă, şi care se bagă mereu peste treburile altora. Iar eu, persoana retrasă, care face ce crede că e mai bine dar eşuează întotdeauna. Asta e familia mea.
Un tata care imi e cel mai bun prieten dar care din pacate e cam tot timpul plecat si ne vedem destul de rar.
O mama calma si iubitoare dar care ma pedepseste cam des . Nu stiu de ce pentru ca eu nu fac niciodata prostii.
Un frate mai mic la care tin foarte mult cu toate ca uneori e cam enervant .
Nu stiu ce fel de familie e asta, dar e familia mea si ma bucur ca o am.
Buna. eu am doua familii, una care m-a crescut de cand m-am nascut pana la varsta de 16 ani formata din mama, dar ea nu prea se pune ca la varsta de 11 ani cam asa nu-mi mai aduc aminte a plecat, unchiul meu, persoana la care tin cel mai mult, si bunica mea, care a decedat in urma cu un an. Si actuala familie, formata din tatal meu adevarat, si mama mea vitrega...ce sa zic. ma inteleg destul de ok cu ei, tata e incapatanat are idei fixe si preconcepute, nu ii place sa faca compromisuri si daca spune NU, NU ramane... iar despre mama mea vitrega nu pot sa zic chiar prea multe, in ultima vreme a devenit mai ok, dar pana de curand nu ma intelegeam deloc cu ea. ce sa zic, nu am o familie perfecta, nu am avut niciodata, dar ma multumesc cu asta pe care o am, buna rea, este alaturi de mine.nu am surori frati, desi mi-ar fi placut sa am.
Ok deci pentru mine familia mea e perfecta si nu asi schimbao pentru nimic, cu exceptia catorva care nu cred caau vre un ros in societate(unu care bea, altu care nu o gatat liceu ca ii era lene). in rest suntem oameni seriosi cand trebuie, dar seriosi cu sensu ca facem bine ce facem, doar ca in general gasim ceva amuzant in orice situatie, dar nu exageram. cand trebuie sa radem, radem si cand nu nu o facem. daca ar fi sa imi descriu parinti... mama e wooow adica e glumeata cat duca un tren de marfa(eu seamnan cu ea) si tata e la fel dar numai dupa ce se obisnuieste iar sa fie cu pameni cu care poate vorbi, pentru ca e navoit sa plece in strainatate si nu ii tot una sa vorbesti cu colegii de servici care te asculta dar pot folosi impotriva ta ce le spui. adica el fiin departe de cam toate familia nu prea are obiceiul sa vorbeasca. deci cam asta ar fi familia mea. ne poti spune si tu ceva despre a ta?
Ciudat..si pe mine ma cheama la fel..interesant de fapt doar ca am 14 ani am o familie foarte cicalitoare si curioasa.da trebuie sa stie tot ce misca prin casa si parca te sufoca.dar asta e si o iubesc asa cum e
Elllaaaaaaaaaaaaaaaaa întreabă: