| ch0c0latemix a întrebat:

voi ce o sa faceti in asa numita sptamana din 2-6 aprilie, "scoala altfel"?

6 răspunsuri:
| alabalaportocalala a răspuns:

Facem curatenie,organizam o chestia de muzica, de desen, si plecam intr-o excurise de 2 zile!big grin

| AleAlbu a răspuns:

Mergem in tabara!

| Annixlove a răspuns:

Salut happy In toata tara saptamana 2-6 aprilie este pentru activitati extrascolare. Profesorii vin la ore dupa orar, doar ca in loc de materia respectiva se fac ceva activitati cu "scopuri educationale". Si se pot face si excursii de maxim o zi big grin In concluzie in saptamana 2-6 aprilie mergem la scoala, profesorii vin la ore(in cazul in care nu ne duc in vreo excursie sau la un muzeu in ora respectiva, etc) si dacem orice altceva in afara de orebig grin Toata ideea saptamanii e sa ne recreem educativ...tongue sau cel putin asa a spus dira tongue

| alabalaportocalala a răspuns (pentru Annixlove):

Cum doar maxim o zi? eu am inteles ca maxim 2laughingbig grin

| Annixlove a răspuns (pentru alabalaportocalala):

thinking maxim o zi. a zis-o dira de cel putin 5 ori cand incercam sa o convingem sa ne duca undeva toata saptamana sau macar 2 zile laughing noua ne-a spus ca daca plecam, seara trebuie sa ne intoarcem inapoi sad oficial...si noi vrem sa fentam sa pleacam de vineri pana sambata si pe fisa sa scriem ca am venit vineri seara inapoi big grin se poate si asahappy

| alabalaportocalala a răspuns (pentru Annixlove):

Noi am zis scurt ca mergem doua zile si nu a mai comentat nimiclaughing