| fanSellyGomez a întrebat:

voi ce parere aveti despre Selena Gomez? vreau sinceritate si rasp serioase nu la misto.sa imi spuneti (daca nu va place) cine va place(idolul). si inca ceva:care e cea mai noua melodie a selenei? ioana99, ma ajuti si pe mine?
MS love struck XOXO

Răspuns Câştigător
| purplerainbow a răspuns:

Si eu sunt fan Selena Gomez si cred ca e super. Imi place vocea ei, cum joaca si stilul ei vestimentar ma incanta. Dupa cate stiu cea mi noua melodie a Selenei este cea pe care a facut-o pentru serialul tv Shake it up. Deci Selena Gomez-Shake it up.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Helau my name selena

| ClaraConstiantin a răspuns:

Desigur ca te ajut. O ador pe Selena si pe Demi. Sunt idolele mele big grin. Cea mai noua melodie a Selenei este A year without rain, dar cred ca Shake it up e mai noua. De ce imi plac foarte mult aceste doua fete? Pai e simplu! Sunt cele mai talentate de la Disney si calca pe urmele lui Beyonce, Rihanna, Shakira, etc. Spaer ca te-am ajutat. Imi dai vot " Inteligent"?

| rocker_6932 a răspuns:

Mie imi place te selena gomez e frumoasa foc si o iubesc dar sa stiti sunt baiat nu o fata

| LoveTVD a răspuns:

In afara de shake it up selena mai are o melodia f frumoasa spotlight si i got you le ador love struck