| Lucia1234567 a întrebat:

Buna voi ce parere de oamenii care se cred emo pentru ca se imbraca in negru?

12 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

A te imbraca in negru nu inseamna ca esti "emo"!

| T0T a răspuns:

Niciun fel de părere. Fiecare cu lumea lui.

| Axys a răspuns:

Si eu ma imbrac in negru si nu e neaparat sa fi emo big grin zic si eu big grin.dar fiiecare se imbraca cum se simte cel mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca sunt ignoranti si nu ar trebui sa te intereseze parerea lor. Unii oameni sunt nesiguri pe ei si vor sa puna etichete considerate de ei negative ca sa se simta mai bine, ca sa creda ca sunt importanti.

| doreal a răspuns:

Doar daca te imbraci in negru nu inseamna ca esti emo happy. Totusi, mie mi se pare ca se autovictimizeaza prea mult.

| Lucia1234567 explică (pentru doreal):

Da stiu am o prietena emo in clasa care are tot felul de taieturi pe maini.

| doreal a răspuns (pentru Lucia1234567):

Da si eu am. La mine vine si se si lauda. -_-. Batuti in cap. Alea iti raman semne pe viata, mici si albe, lol. Cand o sa fie mare si o sa vrea sa poarte o rochie o sa aiba prostiile alea.

| Kenya a răspuns:

Fiecare isi traieste viata cum vrea.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Eu consider ca, fiecare are dreptul la propia imagine. In mod normal, cei emo sunt persoane care au suferit candva, sunt intr-un fel de depresie. Din punctul meu de vedere, este un stil destul de cuidat, dar daca lor le place si se simt bine in pielea lor, cine suntem noi sa ii judecam?

Răspuns utilizator avertizat
| CosminaCosmii51 a răspuns:

Vor sa fie in pas cu moda, ce sa mai laughing. Nevoia de atentiewinking

| wWEdwWardWw a răspuns:

Este o prostie...Emo este acel om punk foarte satanic...Si eu ma imbrac in negru( La scoala) dar asta u ind=seamna ca sunt emo.