| shadow23 a întrebat:

Voi ce prostii/nebunii ati facut in generala/liceu? >: sau ce replici ati dat unor profesori. orice vi se pare amuzant :d dau fundoiii! thx ^_^

Răspuns Câştigător
| Flory_9956 a răspuns:

Aolooo. Avem un koleg nou in clasa care a ramas repetent si daca nu komenteaza la profesorii.
Ora de engleza:l-a vazut profa si l-a intrebat ce profesor a avut de engleza anul trekuta a zis ca unu Barascu.Si profa a zis ca o doamna Iuliana.Si dupa cateva minute, zice kolegu asta nou:Mai doamna, dumneavoastra va contraziceti cu mine?
si am bufnit toti in raslaughinglaughinglaughinglaughing

1 răspuns:
| AshEldo a răspuns:

Bine... in generala, ne-am batut cu coca (mirosea ingrozitor), am lovita pe profa de engleza direct in fata cu un cornlaughing(din greseala...cu siguranta)laughingera un tataie (foarte bronzat)cunoscut drept Sandokan (nimeni nu-i stie adevaratul nume laughing)ideea e ca de fiecare data cand trecea pe langa curtea scolii noi ii cantam opening-ul de la filmul cu acelasi numelaughingam ajuns sa spargem geamurile de la scoala veche (nu o mai foloseam)si dadeam vina pe o gasca (baieti de cartier)laughingam facut mai multehappy