"Oana, la tabla"
"Nu pot iesi domn` profesor"
"De ce"
"Ma doare capul si mi-am fracturat aserara doua degete de la mana dreapta plus ca schiopatez si s-ar putea sa ma impierdic.Nu stiti ca 90% din accidente se intampla in clasa?"
Cu proful de civica acum 4 ani
Prostii mari nu am facut, pentru ca nu prea imi permiteam sa intind coarda
In ultimul an de liceu, am tinut profesoara de vorba si am pus note de trecere, in catalog, la chimie, nu pot sa-ti povestesc ce-a urmat...
Pai...i-am pus guma pe scaun lu` profa si nu si-a dat seama si se plimba prin clasa cu guma pe fusta
avem un prof. oribil de care ne batem joc in toate felurile si el are o replica ucigatoare : doi pe loc!
ne-am pus note in catalog sa nu ramanem corijenti la mate si ne-am motivat absentele
si de toate
Pai în generala: am spart 2 table și pe fiecare semestru scoteam ușa din balamale... într-un timp când au fost cabine de vot la noi în clasa, unii sau ascuns acolo și speriau profesori, odată o fata ia făcut o farsa de 1 aprilie unei profe în timpul orei ca și când ar leșina... iar acu în liceu era ca toată clasa sa nu mai prindă cls a 10 în acel liceu datorita gălăgiei și bunei purtare la ore
Poi... I-am pus pioneze in scaun lu' Profa' de franceza...[Da' s'or indoit pentru ca profa e Obezaa!]
I-am lipit o musca de creta lu profa' d Romana
Am pus vaselina pe clanta si o intrat directoare[Nu conteaza ce o urmat].
Am rupt 2 usi
Am sarit pe geam
Am aruncat cu lapte si cu cornuri dupa femeile de servici si dupa muncitori
Am fost dusi la psihologul scolii
Am rupt un dulap
Ne'am sters pe picioare cu perdelele
Am desenat prostii pe pereti
Am scuipat pe scaunele inspectorilor
Am spart oglinzile in baia baietilor
Cam atat imi aduc aminte...
Te pup:*!
Pai sa vdm. in generala... am rupt dulapul (unul intra in dulam iar ceilalti il zgaltaiau pna l-au rupt )
am spart tabla
am rupt chiuveta din baie
am rupt caloriferu
am scris cu branza p banci
am aruncat cu lapte p geam (de la et 2) in capul dir adjunct. dupa... consiliu scria p noi )
am motivat absente
am chiulit la greu
am spart o usa
patinaj p holurile scolii
am mancat praf d creta ca sa ne prefacem bolnavi
ne-am ascuns in dulap si am speriat-o p pfa de geo (inainte sa il rupem )
cam atat i-mi amintesk... nu e de mirare ca eram "cea mai dificila clasa " dupa spusele profilor
Pfff... aasta s-a intamplat azi Eu cu 3 baieti.(aveam practica ..sunt a 9) am plecat in parc ..luam noi o sticla da cola siii cate o bere redd`s. buun. bem noi ce bem..cand ne trezim cu 4 jandarmi langa noi.| '''Va rog frumos sa ne aratati si noua buletinele'' unu dintre noi : '' si daaca nu vreau'' penala faza ''Va rugam sa ne urmati la sectie... Acolo rass il intreaba pa unu ''cum te numesti'' da ala ` Trebuie neaparat sa zic '' ne ancheteaza juma ` da ora si rezultatul 50 de lei amenda.