Nu nu are cum sa conteze. Daca va iubiti fie ca esti mai mare sau el este mai mare nu conteaza. Cel mai bine este sa nu asculti gura lumii pentru ca lumea vorbește mult si de cele mai multe ori prost. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Sigur ca conteaza, numai cei cu capul in nori stau cu cineva care poate sa ii fie frate sau sora.
Dragostea nu este planificata sa vina la o anumita varsta, vine cand decide inimioara.
Da, conteaza.
La fiecare varsta exista alte asteptari intr-o relatie.
In primul rand, nu cred ca e ok ca fata sa aiba 12-15 ani si baiatul peste 20. Baiatul, mai bine zis barbatul vrea sex, fata vrea fluturi in stomac. Nu e ok.
Pentru o femeie de 20 de ani sa fie cu unul de 40 (sau mai mult) mi se pare tare aiurea, pentru ca cel de 40 e trecut prin viata, poate are alte pretentii, fata vrea prin cluburi, distractie, barbatul nu prea. Si daca barbatul are mentalitatea unuia de 20 de ani, ceva e in neregula.
O diferenta de 7-10 ani (dar ambii sa fie adulti) este acceptabila.
Deci da, varsta conteaza!
Dar na, se intampla des ca o fata proasta de 15 ani sa intalneasca unu de 30 de ani cu masina si ceva bani si raman cu gura cascata si li se pare ceva foaarte interesant. Si au impresia ca e ''iubirea vietii lor'', ca va divorta de nevasta pentru ele daca se culca cu el. In fine.
O zi buna!
S-a mai pus intrebarea asta de nu stiu cate ori. deci, scurtez ca nu mai am nervi sa mai scriu. daca fata are 12 si baiatul 20, rau. ea nu are voie in cluburi, sau sa ramana peste noapte sau poate mai multe nopti undeva la un gratar. parintii ei ar innebuni la propriu. si plus de asta e anturajul, nu are ce cauta un copil cu unul care deja e adult. oricat de dezvoltat e copilul.
20-40. nimeni nu zice nimic, dar nu-i bine. amand2 majori, poate el trecut printr=o casnicie, ea cand e la 30 si vrea baruri si viata de noapte, ca mai ai parte de faze de genu si la 30 de ani, el..nu mai poate. la 50 intr-un club? nu merge. plus de asta, copilul. ii zice "bunu" lu tati?! tati o sa aiba 60 cand pustiu are 15. nu merge. rau.
deci te-ai lamurit ca dragostea chiar nu are limite, dar trebuie sa aiba cap, daca vrei o viata buna, normala.
Buna
Cand iubesti cu adevarat, varsta nu reprezinta decat un numar amarat
Insa, din pacate, nu stiu in alte tari, dar stiu sigur ca, In Romania, baietii mai mari, au tendinta sa "suceasca" mintile fetelor mai mici decat ei, si sa profite de ele. Cum? Simplu: Baietii se bazeaza mai mult pe logica. Fetele se bazeaza mai mult pe sentimente. Voi, fetele, sunteti niste fiinte absolut minunate
Nu conteaza! Eu am 14 ani si prietenul meu 19
Stiu o fata care are 15 ani si prietenul ei are 25...
Hahaha, vă jucați cu ea de mici
Buna!
Nu, nu cred ca conteaza... dar sincer daca fata e mai mare ca baiatul, mi se pare un pic ciudat. Ideea e ca daca fata e mai mica ca baiatul, nu conteaza cu cat, este foarte ok.
Sper ca te-am ajutat !
Da conteaza varsta. Indragostirea e o alegere nu e ceva irezistibil (poate deveni ceva irezistibil numai DUPA ce faci alegerea de a te indragosti). Daca esti tanar si naiv faci alegeri gresite. Daca esti experimentat si viclean faci alegeri rele.