Sigur se poate. Prin cuvinte poti sa transmiti sentimente, poti sa te faci inteles, sa-ti deschizi mai usor inima, sa traiesti o frumoasa poveste de dragoste in acordul sufletului tau.
Da,poate pentru ca pe mess il cunosti mai bine si ti se pare cu totul si cu totul mai dragut si iti formezi asa o imagine a lui fara defecte dragut si poate ca te ingragostesti de parerea care ti-ai facut-o despre el cand poate e total diferit de acea imagine.Mi s-a intamplat si mie si pare totul perfect dar cand te trezesti la realitate si vezi cum e poate poate e cum ti-ai dorit poate nu!
Buna crissCategoric ca se poate! si mie mi s-a intamplat doar ca e cam naspa stii...nu prea iti ai seama ce gandeste baiatul/fata...asta dovedeste inca o data ca nu trebuie neaparat sa vezi pe cineva ca sa te indragostesti.Eu m-am idnragostit de stilul lui.
Daaa da mi s-a intamplat si vreau sa spun ca pe acea fata o iubesc enorm de mult! deci nu a fost dragoste la prima vedere a fosat dragoste la primul mas!:X:X:X:X:X:X:X app te iubescccc!
Si eu "alabalaportocala"! !
Da stiu "crissyyo":X:X
Da se poate.Sora mea l-a cunoscut pe sotul ei pe mess.deci se poate.dar trebuie sa ai noroc pentru ca mie mi s-a intamplat ca baiatu de pe mess sa para mai dragut in poza sau in web decat in realitate. pupici
LadyMădă10 întreabă: