Asta e cea mai tare poveste am incercat si eu cu inca 2 fete acum un an parca si nu s-a intamplat nimic.(app trebuie 3 lumanari nu 2)
Asta ai vazut-o intr-un film? A fost un film de groaza si acela era Candyman.Si tot asa daca ii strigai numele iti aparea in fata si iti facea ceva rau. Prostii . Dar nici nu as incerca Nuj ...iti da un fior :d parerea mea:d Orqm nu crede in prostii. Doar filme
Este o legenda americana. Numele adevarat este Mary Worthwood. Era amanta unui doctor. Intr-o zi doctorul a spus ca o paraseste iar ea l-a amenintat ca o sa-i zica nevestei ca el a avut o aventura in timpul casatoriei. Asa ca el s-a enervat si a omorat-o in fata unei oglinzi iar sufletul ei a intrat in oglinda. De aceea bantuie oglinzile.
Hey sa stii ca o vreme si eu am fost fascinata de chestia asta...nu exista o poveste, sunt sute. Ba ca era o mireasa, ba ca era o fata care a fost crezuta moarta si ingropata de vie, ba ca era o mama si cineva i-a rapit copii. Nr de lumanari variaza dar un lucru e clar, oglinda si miezul noptii
xANONIMx întreabă: