| suntofloare34454 a întrebat:

Buna voi credeti in prezicerile anului 2024? Am vazut pe net ca scrie ca Baba vanga a prezis ca va fi un cutremur si vom muri toti sad oare chiar e adv? si va fi o boala care iti afecteaza creierul? cine e baba asta vanga ca vad ca e oarba cum dumnezeu sa prezica e adv?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Baba Vanga a prezis si ca vom murii in anul 2000 si uite, am ajuns in 2023...
Daca te streseaza aceste preziceri si crezi in ele, poate este timpul sa te pregatesti sufleteste zilnic, traind cat mai bine, mai sanatos si mai frumos posibil, ca sa nu pleci cu "traume" sau pacate, pe lumea cealalta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eee, pai daca a zis baba vanga... cum sa nu credem

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu.Baba aia e favorita conspirationistilor si a tot,, prezis" chestii care nu s-au intamplat.Deci traieste-ti viata in liniste.

| Hyperion7 a răspuns:

Ce-o fi, o fi, nu trebuie de acum să stai cu panica
Oricum, bine de acum n-o să mai fie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E nebuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred în prezicerile unei femei dubioase, cred doar in Cuvântul lui Dumnezeu, adică Biblia iar în Biblie sta scris că despre acea zi, adică sfârșitul lumii, nu știu nici îngerii din cer, nici Fiul, ci doar Tatăl.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Vor veni mulți profeți falși vor veni mulți oamenii ai Diavolui și vor minți oamenii în numele lui Dumnezeu și își vor bate joc de ei și de sufletele lor nu va încredeți în minciunile lor nu va încredeți în vorbele lor murdare și mizerabile nu-i ascultați va vor murdări sufletul și va vor întuneca mintea și gândurile cu minciuni. Stați departe de ei și nu-i loați de seama căci ei trăiesc în minciunile pe care încerca săi convingă sa rătăcească sufletele oamenilor și viețile oamenilor nu loați de seama asflet de oamenii ei nu sunt oamenii lui Dumnezeu și oamenii celui rău

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Păstrați-vă sufletul și inima gandurile mintea faptele intențiile curate.