Adica cu pi*i? Am mai citit undeva, dar era pentru uscarea cosurilor, si sincer...nu prea ma vad facand asta!
Well.eu iti recomandam cel mai bun si cel mai sigurun tratament cosmetic de curatare dar daca nu iti permiti....improvizezi acasa. daca tot ai scrub ..foloseste putin dupa demachiere.maseaza bine fata apoi clateste..stai cu fata in abur 20 minute apoi infasoara pe degete un servet curat si strange usor pielea in zonele cu puncte. apoi dezinfecteaza cu o lotiune nu foarte puternica. dupa care aplica crema hidratanta.in urmatoarea zi nu foloseste produse cosmetice, fond de ten etc. sper sa tii cont de sfatul meu(periodic tenul tau are nevoie de acest refresh)
Eu intoadeauna am fost de parere ca leacurile naturiste ajuta mult mai mult decat prostiile din comert. Poti incerca cu lamaie.De 3-4 ori pe saptama da-te seara inainte de culcare cu lamaie pe zonele afectate iar dimineata spala-te pe fata cu sapun cu sulf sau cu Dove sau cu spun pentru bebelusi pentru ca nu contin acizi si sunt bune pentru tenul cu puncte negre.De asemenea poti incerca si cu masti cu usturoi pisat sau cu -o lingurita miere amestecata cu o lingurita galbenus de ou.Le amesteci si le aplici ca pe o masca timp de 15 min dupa care te speli.Succes:*
Va rog eu nu mai recomandati Dove, sapun de maini, pentru FATA! strica ph-ul pielii. daca tie iti este ''bun'' nu inseamna ca trebuie sa-i fie si ei.atatea geluri de curatare pentru fata sunt in comert iar voi va spalati cu dove? spun si din experienta prosprie si din ceea ce am invatat.este doar un sfat