Nu te supara, dar eu cred ca mama ta are dreptate.Nu spun ca la varsta ta nu e normal sa-ti placa de cineva, dar nu stiti inca ce e "iubirea" in adevaratul sens al cuvantului.Mai bine asteapta, vezi`ti de scoala, ca de baieti ai timp, dar scoala, nu o mai iei de la inceput.Sau vrei sa te trezesti la 20 de ani ca tu nu ai nici 8 clase?!
Mhai depinde...
Daca chiar crezi ca vei sa fii cu el, desi imi este teama ca vei suferi si va fi foarte greu sa treci peste, fii cu el fara sa afle ama tha.La inceput poti sa faci asa, insa in tot acest timp arata'i ca te'ai maturizat si esti in stare sa fii cu un baiat in ciuda vartei. Dar sa stii ca la un moment dat tot va afla si ea...si eu am facut la fel
si a aflat
SAu ii poti castiga increderea, da'te pe langa ea, adica arata-i ca esti "fata buna" pe fata, dar numai tu sa stii ce faci
Sa stii ca o viata ai, mai bine regreti ce ai facut, decat ceea ce nu, pentru ca vei ramane cu intrebarea"daca faceam asa... poate era altfel". Poate ca nue bine ce'ti zic, insa O Viata Ai
Bafta.
Da mama ta are dreptate dar sa fim totusi si un pic seriosi, in zilele noastre e posibil orice nu inteleg de ce ar fi asa mare problema sa ai un prieten cu care sa iesi din cand in cand...
Incerca sa ii spui mamei tale ca te intelegi bine cu acel baiat, ca e cuminte, ca e de treaba si ca ai vrea sa fi-ti prieteni mai apropiati, daca nu intelege fi de acord cu ea si fac cum vrei tu...asa eram si eu la inceput nu ma lasa sa am prieten la varsta ta dar pana la urma ma inteles si a vazut ca nu am facut nimic rau si totul a fost bine...
Mult Succes si tie.
P. S :poate o sa aud multe critici la adresa parerii mele, dar totusi suntem in 2010 nu pe vremea bunicii.
Fie ca vrei, fie ca nu vrei sa auzi, mama ta are dreptate si nu cred ca iti vrea rau.De baieti o sa ai timp toata viata, dar scoala odata ce ai pierdut`o nu mai ai cum sa o recuperezi.Nu zic ca e ceva anormal sa ai un prieten la ani astia, dar majoritatea fetele de varsta ta ajung sa aiba un prieten, apoi peste nici 2-3 luni vor deja sa faca sex ca sa nu fie mai prejos de alt fete in final doamne fereste te trezesti ca ramai gravida( ca sigur baiatu asta de 14 ani nu stie el atata despre sex) si asa se ajunge la intrebari de genu,, unde sa fac avort?, oare mis insarcinata?,, etc Sfatul meu este sa te mai gandesti nu doar la ce iti zic eu, ci si la ce iti spune mama ta.
Pai trebuie sa se gandeasca ca acum numai e pe timpul lor sa ai un prieten la18ani...Acum sunt alte timpuri deci incearca sa-i spui si asta si daca nu te lasa dai nr baiatului respectiv ca momentan nu te mariti vrei doar o relatie d prietenie cu un baiat!
O minti si tu pe IA ca e doar un sclav de-al tau si atunci poate o sa te lase sa ii dai numarul...
Incearca sa stai de vorba cu ea, daca intr-adevar iti place si vrei sa ai o relatie cu el...parerea ta conteaza in primul rand si apoi a mamei.mama ta sigur va intelege, daca tu intr-adevar asta vrei! succes!
Sunt de aceeasi parere cu RoSe. Traieste-ti copilaria fetito. cand treci de 17 ani si vrei sa fi din nou copilul fara griji de 13 ani o sa iti para rau ca nu ai profitat de varsta pe care ai avut-o. Lasa "iubitii" vreo 2 ani, acu chiar nu cred ca ai nevoie de un iubit.
MissUnivers întreabă: