| Marry:X a întrebat:

Voi cum va simtiti cand aveti impresia ca BFF vostru va ignora?big grinbig grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| Kitty a răspuns:

Ma simt aiurea, in niciun caz bine si faptul ca ma ignora ar insemna ca are un motiv destul de intemeiat sa faca asta.In cazul acesta o sa incerc sa vorbesc cu ea si sa lamurim toate lucrurile care ne au despartit la un moment dat. Eu de obicei nu ignor prietenii, dar daca as face o data ar fi pentru ca vreau o clipa de singuratate... vreau sa imi dau seama ce e cu viata asta care pana la urma merge inainte... si sa fim alaturi una de alta la bine si la rau...

9 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Cand BFF---> Best Friends Forever adica cel mai bun prieten? ma ignora? foarte nasol! dar cand e abatut ma uit peste umarul prietenei mele celei mai bune drept in ochii ei si o fac sa rada si nu ma mai ignoratongue laughing

| juniper a răspuns:

Bff inseamna best friends forever, stiu ce vrei sa spui, cea mai buna prietena a mea m-a ignorat pentru o alta colega si apoi si-a batut joc de mine, dar am intalnit o alta fata care m-a ales drept prietena si cea mai buna.

| M4RK a răspuns:

Ce inseamna bff confused nu inteleg big grin

| Marry:X explică:

BFF inseamna cea mai buna prietenabig grin

| sHock a răspuns:

Poate doar ai impresiatongue
O fii plecat de nu a mai intrat pe meSs sau si-a schimbat id-ul
happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
... BFF, ce este mai exact? Fii mai explicită!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună din nou.
Cea mai bună prietenă a mea nu m-a ignorat niciodată.
În speță, este mama!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e cea mai buna prietena a ta, nu ar trebui sa te ignore si sa o doara undeva de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerc sa o fac sa ma bage in seama :d