Ma bag si eu chiar daca sunt fata, eu zic ca trebuie sa o prinda bine culoarea, am o prietena care din bruneta s-a facut blonda blonda :O, si imagineazati o fata blonda blonda cu sprancenele negre negre si ochi negri si tenul care nu se potriveste cu culoarea blonda ), deci trebuie sa o prinda bine culoarea, oricum "Brunetele la putere!" Ca deja sunt atatea bancuri despre blonde, ma vopsisem si eu blonda si radea tata de mine, imi facea "vezi ca o sa-ti afecteze creierul" ).
In general imi plac brunetele dar sunt si blonde care imi plac. Ieri de exemplu ma plimbam si am vazut o blonda superba pe o banca. Depinde si de cum se ingrijeste fata. Trebuie sa aiba un stil aparte, mai ales privind coafura ca sa ma atraga.
Nu am preferinte de genul asta, la blonde insa sunt mai atent. Stii vorba aia cu mintea odihnita, nu?
Depinde pentru ce prefer. Dacă mă gândesc la cum ar fi o "tură" în pat, prefer bruneta în aproape orice caz.
Dacă mă gândesc dincolo de-atât, la o relaţie cât de cât decentă sau la orice altceva în genere, decizia o iau după ce observ ce are în cap.
Brunetele, sunt mai incitante... sunt prea multe blonde pe lume. Nu zic, sunt si mai multe blonde frumoase, dar o bruneta frumoasa o sa mi se para intotdeauna mai interesanta
Bubi19 întreabă: