anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna![...]voi mai credeti in prietenie adevarata? eu am crezut pana astazi cand am vazut ca prietenei mele "CELEI MAI BUNE" nici nu-i pasa de mine.Adica astazi eu cu ea ne-am gandit sa mergem in oras ca de ziua copilului.Cand am venit de la scoala m-a sunat si mi-a spus ca la 13 sa vin la ea.Peste o ora am sunato si i-am spus daca pot incepe sa ma aranjez ea a spus ca da si la 13 sa vin la ea.Deci pana aici a fost ok.[...]dupa ce am terminat am sunato sa-i spun ca vin la ea ea mi-a spus ca deja ea e in oras si i-am spus ca"ai zis ca ma astepti"de fapt ea s-a dus cu o alta prietena din cu un an mai mare pe care eu nu o prea suport. Ea imi spune ca sa vin singura ca noah ca ma asteapta eu i-am spus ca nu ma duc singura.Atunci cand mi-a spus ca e in oras cu fata aia pe care o cheama Alexandra mi-au venit lacrimile in ochii si am simtit un gol ciudat in inima. Oare tineam prea mult la ea? maine la scola o sa-i spun macar ca ma putea astepta daca imi era o prietena buna si putea sa ma sune macar sa-mi spuna sa vin mai repede.Macar daca imi ear o prietena buna ii spune la fata aii" eu o astept pe ea ca mie cea mai buna prietena si cu ea am copilarit de mica"dar nu a facut asa.MAINE O SA-I SPUN CA PRIETENIA noastra s-a terminat. Credeti ca procedez bine? Intrebarea este:Este sau nu cea mai buna prietena?

5 răspunsuri:
| Buuff a răspuns:

Mda nu e...bine faci...eu zic s"o si bati(gluma)laughing totusi esti prietena ei cum sa te lase asa balta tongueurat. dobitoaca

| deutSa a răspuns:

Deci.acest motiv, nu este un motiv de cearta coerent! Tu gresesti, ar trebui s-o intelegi si pe ea in mare parte. Da ai dreptate, trebuia sa te anunte! Dar nu trebuie sa stricati o prietenie pentru acest lucru. Eu m`am certat cu prietena mea ce`a mai buna, tot asa, din nimicuri, pana am hotarat amandoua sa vorbim inainte, sa lamurim situatia ca nu are rost sa avem discutii aiurea happy

| DP10 a răspuns:

Prietenie adevarata nu exista intr-un final toti te tradeaza orikit de vechi prieteni ati fi eu spre exemplu ma deschid in fata lor si cred ca asa e cel mai bine, nu te increde in nimeni pentru ca nimeni nu e de incredere, fii mai selectiva cand vine vorba de prieteni ca sa-r putea s intre in probleme nefacind nimic si in orice caz daca ea stia ca tie nu iti place fata aia(alexandra) de ce a iesit cu ea?(asta nu inteleg) in orice caz.ai grija ce faci si cred ca procedezi bine! o sa reusesti si fara ea! lumea acum e doar pentru sine insusi!

| Codrina13 a răspuns:

Nu stiu daca este sau nu prietena ta cea mai buna! poate in situatia asta a inteles gresit sau chiar nu vroia sa iasa cu tine. daca in alte situatii s-a comportat la fel inseamna ca prietenia voastra e doar de ochii lumii.dar daca in restul timpului i-a pasat si nu te-a barfit inseamna ca iti este proetena. spune-i ca o sa vezi cum se comporta si daca descoperi ca este o buna persoana redeveniti prietene dar sfatul meu este sa nu ii mai spui toate secretele chiar daca va impacati.pana descoperi ce fel de prietena este tine-o intr-o situatie de proba sper ca te-am ajutat fundita!?

| denisa_7520 a răspuns:

Nu este si sa stii si eu am patit cam la fel prietena mea cea mai buna strigala mine ori ce i-as zice din cauza unei colege bogatase care ii invidioasa pe mine si vrea sa-mi fure prieteni