Mda nu e...bine faci...eu zic s"o si bati(gluma) totusi esti prietena ei cum sa te lase asa balta urat. dobitoaca
Deci.acest motiv, nu este un motiv de cearta coerent! Tu gresesti, ar trebui s-o intelegi si pe ea in mare parte. Da ai dreptate, trebuia sa te anunte! Dar nu trebuie sa stricati o prietenie pentru acest lucru. Eu m`am certat cu prietena mea ce`a mai buna, tot asa, din nimicuri, pana am hotarat amandoua sa vorbim inainte, sa lamurim situatia ca nu are rost sa avem discutii aiurea
Prietenie adevarata nu exista intr-un final toti te tradeaza orikit de vechi prieteni ati fi eu spre exemplu ma deschid in fata lor si cred ca asa e cel mai bine, nu te increde in nimeni pentru ca nimeni nu e de incredere, fii mai selectiva cand vine vorba de prieteni ca sa-r putea s intre in probleme nefacind nimic si in orice caz daca ea stia ca tie nu iti place fata aia(alexandra) de ce a iesit cu ea?(asta nu inteleg) in orice caz.ai grija ce faci si cred ca procedezi bine! o sa reusesti si fara ea! lumea acum e doar pentru sine insusi!
Nu stiu daca este sau nu prietena ta cea mai buna! poate in situatia asta a inteles gresit sau chiar nu vroia sa iasa cu tine. daca in alte situatii s-a comportat la fel inseamna ca prietenia voastra e doar de ochii lumii.dar daca in restul timpului i-a pasat si nu te-a barfit inseamna ca iti este proetena. spune-i ca o sa vezi cum se comporta si daca descoperi ca este o buna persoana redeveniti prietene dar sfatul meu este sa nu ii mai spui toate secretele chiar daca va impacati.pana descoperi ce fel de prietena este tine-o intr-o situatie de proba sper ca te-am ajutat fundita!?
Nu este si sa stii si eu am patit cam la fel prietena mea cea mai buna strigala mine ori ce i-as zice din cauza unei colege bogatase care ii invidioasa pe mine si vrea sa-mi fure prieteni
anonim_4396 întreabă:
user449549 întreabă: