Noua ne-a dat cartile cand am terminat scoala.eu imi iau doar o genta in care sa bag un carnetel si niste pixuri si manacarea.
Eu imi iau ghiozdanul ca sa nu ma chinui sa imi car toate cartile prin cine stie ce plasa sau in mana.Ti-as recomanda si un caiet cu un pix la tine ca sa notezi orarul sau ce te pune sa notezi.
Da, ca sa am in ce pune cartiile, si imi iau la mine un pix si un caiet (cel de dirigentie pe acela notez orarul).
Da ca trebuie sa am in ce sa car cartile. si imi mai iau si un caiet si un pix, ca anul trecut dirigu ne-a dat test in prima ora si am si inceput materia [sunt a 10a]
Waaw.nuu.de looc...aa pss. Scuteste-ma vrei sa car cartile in mana? Ah? nu cred, deci prin concluzie : normal ca il iau.
Eu nu`mi iau ghiozdanul. Pentru o ora de deschidere, si inca vreo 3 in care vizitam scoala ( sunt a 9 a ) ...nu am de ce sa car ghiozdanul dupa mine. Poate un pix si un caiet, eventual un corn intr-o gentuta .
Bafta!
Poti sa il iei. pui in el un caiet ca poate va da orarul sau scrii ceva... eu asa fac mereu
croissant întreabă: