| Simonikaa a întrebat:

happy
Vorbesc cu un baiat de 2 luni. Problema e ca el are prietena de 3 ani si imi spune ca se va desparti de ea cat de curand, dar au trecut deja 2 luni. Nu il pot suna seara sau sa ma intalnesc cu el pentru ca doarme la prietena lui. Aveti idee ce pot face? Imi e foarte greu sa renunt la el pentru ca e pe placul meu si tin la el.

5 răspunsuri:
| lolly_3072 a răspuns:

Tu nu vrei sa renunti la el si nici el nu o sa renunte la prietena lui pentru ca sunt destul de apropiati cum zici uh, adica doarme la ea nu?
inseamnca ca mai fac si alte prostioare.
si asta inseamna ca nu prea tine la tine.
si asta inseamna sa incerci sa'l uiti imediatstraight face
scuze, loly:*

| Satisfaction a răspuns:

Hey cred ca realizezi ca nu se va desparti de prietena lui pe care "a suportat-o" 3 ani ca sa fie cu tine si te cunoaste doar de 2 luni. Nu te cunosc nu pot sa zic ca esti urata sau nu stiu cum si el nu se va desparti de pr lui pentru asta dar gandeste-te un pic logic: este cu ea de 3 ani, doarme la ea si u nu te poti intalni cu el sau sa-l suni seara pentru ca este ea acolo. Si daca au trecut deja 2 luni de cand tot trage de timp...trebuie sa uiti de el pentru ca nu se va desparti de ea daca nu a facut-o nici pana acum!

| teenager a răspuns:

Daca nu s-a despartit de ea de doua luni de cand vorbiti exista mai multe variante: ori inca o iubeste pe ea, ori nu este sigur de sentimentele lui fata de tine, ori nu stie daca o relatie cu tine ar putea functiona ori pur si simplu nu vrea...etc.in situatia de fata eu as spune sa ii dai un ultimatum( daca in urmatoarea saptamana nu se desparte de ea(oricat de rau ti-ar parea) sa nu te mai caute) sau poti sa incerci sa-l faci gelos iesind cu alti baieti. totusi cea mai buna solutie as zice eu ca ar fi sa renunti la el...
mult succes

| mean a răspuns:

Pune-te in situatia fetei... Ti-ar placea sa patesti la fel?
Dupa aia deja te vei gindi mai bine ce sa faci!

| Simonikaa explică:

Nu as vrea sa renunt la el. Mi-a dovedit de multe ori ca vrea sa se desparte de ea. Ii trimitea mesaje de fata cu mine dar spune ca lui ii este oarecum sa se desparta de ea. Nu mai tine la ea, pentru ca mereu l-a avut in lesa. Eu am vorbit cu el mai mult timp, dar doar ca si amici. Asta pentru a vedea ca poate sa aiba incredere in mine. As fi mai de graba de acord cu ultimatumul. Multumesc pentru sfaturi :*