| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Bună, vorbesc cu un băiat de 2 zile pe insta de la liceu la mine, și luni vrea să ne vedem, el m-a văzut doar în poze și când mă vede în real sigur nu o să i placă de mine ..ma simt foarte urata.n aveți idee ..ascult lumea din jur și cred ca doar despre mine vorbește lucuri rele, m au făcut mulți urata, dar și frumoasă în același timp ..am probleme cu încredere de sine ..nu mai potwinking

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai venit doar ca sa cersesti atentie?

ia o pauza mai fata de la asemenea ineptii.
Vezi tu luni daca te place sau nu, ca nu dupa fizic se uita baiatul ala, ci dupa ce ai in cap si cat esti de inteligenta?

| sierra1 a răspuns:

Fă-te drăguță și succes pe luni!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Asa e cand folositi filtrele, nu va mai recunoasteti nici voi happy
Ai sa vezi cum merge intalnirea. 2 zile de discutii sunt nimic.

Vezi ca mai ai pana se incheie modulul, mai ai de luat niste note pentru incheierea mediilor. Invata!

| NicuCarasDeFier a răspuns:

Renunta

| dkserv a răspuns:

Daca te duci la intalnire cu parerea asta despre tine deja se pare ca cersesti atentie exact cum ai mai primit un raspuns aici

| patrizia121 a răspuns:

Fata calmeaza-te un pic. in primul rand ar trebui sa ii trimiti inainte sa va intalniti o poza cu tine reala ca sa te vada asa cum esti iar daca ii place de tine te-ai scos. daca nu, nu te crampona tu trebuie sa te accepti pe tine asa cum esti sa nu iti pese de parerea altora gandeste-te ca mai sunt o tona de baieti draguti in lumea asta pana la 50 ai tot timpul din lume sa iti faci o relatie

| DobrescuMatei a răspuns:

Daca pozele nu sunt complet paralele cu realitatea, atunci nu are de ce sa nu-i placa de tine. daca cine te-a barfit sunt fete, atunci asta inseamna ca esti si mai frumoasa decat crezi