Baietii au nevoie de "aer" mai mult; mare majoritate nu agreeaza convorbirile lungi cum ne plac noua, sunt mai concisi. Asta nu inseamna ca nu te iubeste; ies cu baietii in timp ce au o prietena, asta nu inseamna ca nu dau importanta relatiei cu prietena.Incearca ca intelegi ca sunt altfel de cat fetele, ca au alte nevoi si vad altfel lucrurile; astfel nu te vei mai enerva si relatia va fi mai buna.Numai bine iti doresc.
Nu stiu ce sa zic, poate ca nu ar mai trebui sa te superi asa repede, baietii sunt baieti iar daca nu le faci de multe ori pe plac se supara ei mai tare ca noi fetele Eu vorbeesc cu un baiat de anul trecut din mai si inca mai primesc mesaje de genu "mda" sau "cum zici tu". Eventual cereti scuze pentru ca te superi asa usor, iar daca nu zice nimic eu zic sa nu ii mai dai tu mesaje si sa il lasi pe el sa te caute. sper ca te-am ajutat! O zi buna:*
Ce sa intelegi? Ca baiatul ti-a batut un fel de apropo,sa incetezi sa te comporti atat de copilaresc,si sa te superi din orice.
In primul rand pot sa spun ca si eu am avut si inca mai am aceasta problema cu suparatul repede,dar evident pe zi ce trece incerc sa o remediez.
Faptul ca te superi din orice,de multe ori o sa te traga in jos in viata,la un momendat oameni or sa inceteze sa-ti mai vorbeasca datorita faptului ca isi fac cu tot alta parere despre tine. Faptul ca te superi repede, o sa le creeze oamenilor alta parere despre tine,iar toate calitatile tale nu or sa iasa niciodata la lumina sau cel putin oameni nu vor descoperi acele calitati,pentru ca deja ori sa ramana in umbra defectului tau.
Ti-as recomanda sa incerci sa schimbi taota negativitatea pe care o ai cand te superi repede cu ganduri pozitive, incearca cu pasi mici sa inlocuiesti usor tot negativismul care se declanseaza cand te superi,cu ganduri pozitive,si ai sa vezi ca nu numai relatia ta cu baiatul respectiv o sa se imbunatateasca ci chiar relatia cu cei din jur, si ce e cel mai important relatia cu tine insuti.
Acum daca baiatul a vrut sa te invite in oras,e clar ca simte ceva pentru tine,mai ales dupa ce ca l-ai refuzat,sa vorbeasca atatea ore cu tine si la telefon inseamna ca il interesezi,dar evident datorita comportamentului tau l-ai indepartat de tine.
Acum ce sa faci sa indrepti lucrurile,este sa dai dovada da maturitate,si cum am zis sa incetezi cu atata suparare din orice.
Sunal pe baiat si zii cu vocea ta incantatoare de fata ca vrei sa iesiti in oras,stiu ca poate pentru tine sau in viziunea ta sa ii ceri la un baiat sa iesi cu el nu e bine,dar daca baiatul este asa cum sustii tu, o sa vada schimbarea.
Iar cand iesiti spune-i pur si simplu ca o sa te schimbi si ca iti pare rau,pentru comportamentul tau, si ca usor usor o sa incerci sa te scimbi ca persoana.
Nu ii cere scuze pe mess, telefon, fb, etc nu o sa aiba acelasi impact pentru el niste randuri scrise ca, cuvintele zise din gura ta.
^.^