S-ar putea sa da, din cauza replicii "daca nu vreau sa fac asta il duce la gândul ca nu vreau nimic serios cu el". Daca te-ar iubi, nu ar incerca niciodata sa te forteze! Daca te-ar iubi, ar sta cu tine si daca i-ai spune ca nu vrei niciodata. Din moment ce grabeste lucrurile, te sileste, cred ca nu are cea mai platonica iubire fata de tine, ci mai degraba un interes.
Conteaza ce vrei tu. Sa traiesti in frica ca el ar putea profita si astfel vei "pierde" un om sau sa te bucuri de el exact asa cum este, chiar daca asta inseamna a face sex cu el, iar el sa stea cu tine doar pentru asta, ca tu sa afli ulterior. Daca vrei insa ceva serios si nu esti sigura in ceea ce il priveste, refuza sexul si vezi cum reactioneaza, daca accepta si nu te mai bate la cap cu asta, e ce "trebuie".
Salut, in opinia mea, daca tine la tine cu adevarat iti va oferi timp si spatiu sa iei o decizie la momentul potrivit, nu ai de ce sa te grabesti la nimic.
Ar trebui sa mai ai grija si cu preventia unei sarcini, sa il pui sa foloseasca prezervativ daca asa( sa ai mereu tu cu tine daca iti incepi viata sexuala, nu lasa in grija lui asta...) ca sa nu iei vreo boala sau dupa sa ai vreo ``surpriza``.
Analizeaza situatia obiectiv, nu te lasa influentata de presiunea sau de vorbele lui, ia o decizie la rece.
Bună.
Măi te întreb ceva simplu.
Tu dacă iubești pe cineva îl obligi să facă ceva? Sau în cazul tău șantajezi persoana respectivă?
Ceea ce el ți-a spus este un șantaj practic.
Adică este ceva în genul, dacă nu te culci cu mine nu mă iubești.
Pe bune?
Cu toate că sexul este important într-o relație, însă nu este cel mai important. Pe primul loc ar trebui să fie încrederea, sinceritatea, respectul, etc.
Eu sincer nu cred că vrei in viața ta pe cineva care pune sexul pe primul loc într-o relație.
Dacă asta vrei dă-i ce îți cere. Decizia este a ta.
Dar cine iubește nu șantajează, nu pune condiții.
Să ai o zi frumoasă.
) Gandeste logic. Daca intr-adevar te iubeste, nu o sa incerce niciodata sa te oblige sa faci ceva ce tu nu vrei, o relatie nu e bazata doar pe sex..asa ca.DAR BINEEE...CONTEAZA SI PAREREA TA...tu vrei asta?