"am iesit la intalniri desi imi spune non stop ca sunt mult prea mica diferenta dinte noi find de 15 ani. Cu toate astea inca arata interes fata de mine"
Pentru ca vrea sa fii solutia de back-up in caz ca are chef de una alta.
22
Pe 12 decembrie aveai 20. Ai crescut repede intr-o lună.
Am vrut sa zic 21
Mda, esti foarte „credibilă", ce să zic!
P.S. Vad ca ai 20 de ani. Ăla la 35 de ani nu e baiat, e barbat in toata firea.
„Eu ca proasta m-am indragostit".
Bine zis(fara a te jigni).
Cum poti fi cu el cand te imparte cu cealalta care e mai mare.
Cred ca doar pentru sex, ca nu vad altceva.
Asta referitor la o alta intrebare de-a ta despre sarcină.
A nu dar nu am facut nimic impreuna)) mi-a zis ca el mai vorbeste si cu altcineva dinainte sa vb cu mine. Desi de prima data tot imi spune ca pff esti micuta ne am pupat si ne-am vazut de multe ori adica inca mi da sperante oarecum?
Ce sperante poti avea la el?
Zic sa faci un pas inapoi, 15 ani e o diferenta imensa, si daca prin minune ati fi impreuna, gandeste-te ca esti tanara si o sa stai cu tataie in pat peste ceva timp, o sa iti fie rusine sa iesi cu el pe strada diferentele fiind vizibile, serios acum gandeste putin...
Arata de 28 max da am trecut peste
Doamne ajuta, cauta ceva mai proaspat
Acela nu este interes pentru tine, ci grija ca pentru un copilas foarte mic, pe care trebuie sa-l protejeze, mai mult ca o surioara.
E simplu gandeste-te ca relatia asta nu duce nicaieri, doar pierzi timpul.
sau daca duce, gandeste-te ca atunci cand tu vei avea 40 ani el isi pregateste dosarul de pensie.
Problema e ca tipul te considera prietena și tu îți faci scenarii ca ești obsedata de el
Prietenii se saruta?
Tu ce crezi
Nu are rost, ti-a zis deja raspunsul. Aia 15 ani dintre voi nu o sa se micsoreze. Deci tu ce zici?
RazvanCazan întreabă: