anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, vorbesc cu un baiat de doua săptămâni și mâine urmează sa ne vedem la un eveniment, ne vom vedea sigur pentru ca el insista și trebuie sa îmi dea niște bilete.

Am anxietate sociala și niște emoții uriașe, cum pot combate aceasta frica?

idei de subiecte?

Prietena mea cea mai buna va fi alături de mine oricum

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da, anxietatea socială este la moda acum.

| Violleta2022 a răspuns:

Lasa baiatul sa vorbeasca si sa conduca situatia, ca nu ai nevoie de subiecte in acest caz.
Relaxeaza-te ca nu ti se va intampla nimic, fiindca vei fii in public, inconjurata de oameni.

Inca ceva extrem de important:
Pritenea ta cea mai buna NU are ce cauta alaturi de tine, cand te intalnesti cu omul care iti place!
Intalnirea asta trebuei sa aiba loc doar intre voi doi, fara martori si fara persoane care sa creeze stare de suspands sau sa-ti distruga o relatie care nici macar nu a inceput.
Spune-i prieteni tale ca NU are ce cauta cu tine la aceasta intalnire, fiindca ai toate sansle ca baiatul sa fuga, ori sa nu te mai caute niciodata.

| sierra1 a răspuns:

" pisicutadiscordmiaumiau :... am anxietate sociala"

ai tu un diagnostic dat de medic? Dacă da, vezi mai jos

https://www.medicover.ro/......1042,n,295

| dullcat a răspuns:

Buna.Incearca sa abordezi subiecte care au legatura cu ce ati discutat pana acum.Sigur gasesti tu ceva, doar ati vorbit doua saptamani. Incearca sa pui intrebari sau replici deschise, astfel pastrezi ritmul conversatiei si nu mai ajungeti asa des la taceri awkward. laughing

Poti vorbi cu prietena ta sa iti mai sara in ajutor daca tu simti ca se aseaza tacerea si niciunul nu mai spuneti nimic.Ai incredere in tine si fii tu insati fiindca e usor sa interpretezi cand cineva se zbate prea tare pentru ceva care ar trebui sa vina natural.