BUNA! Eu as spune sa te duci.Si eu am facut asta si nu mia parut rau pentru ca este un baiat de treaba si m-am dus sa ma intalnesc cu el singura.Insa ai grija nu toti au aceleasi intentii. Daca tu consideri ca este necesar sa iei o prietena cu tine ia-o daca nu te poti duce singura dar ai grija sa te intalnesti cu el intr-un loc public. Succes
Hey!
Eu sunt in aproape aceeas situatie.
Vorbesc cu un thip din a12a, eu fiind in a8a .
In fine. ne intelegem bine, dupa cum spune el, chiar super bine.
Si. da, am iesit cu el, de ne numarate ori. si am facut si eu o greseala; Mi.am dus o prietena cu mine. bun. i.am zis si lui sa vina cu un prieten. da` partea proasta e ca. pana la urma am ajus sa povestesc cu prietenul lui (ne cunosteam de mai mult timp.) iar EL, cu prietena mea. se "certau" . fiind mai nebuni de fel. se tot chinuiau unu pe altu`. ehh. de atunci am hotarat sa vin singura, si el la fel.
App. daca mai ai nevoie de ceva, sau daca vrei sa mai vorbim, iti las ID. --> [[ musculitzza@yahoo.com ]]
Sincer cred ca ar trebui sa te duci ca e un pusti mic si daca ii zici ca nu te duci poti sa ii spulberi visele si sa nu cada intr-o depresie dupa aia. ia si pe prietena ta daca nu il placi spune-i cu frumosul ia-l uso sper sa te ajute sfatul meu
Andrei67y5 întreabă: