| Roxyyyy_7926 a întrebat:

Vorbesc cu un baiat pe mass de ceva timp. El e a11a iar eu a8a.Si mi-a propus sa ne intalnim.Prima intrebare:sa ma duc? nu am mai fo pana acum in situatii din astea. A doua: sa vina si prietenamea cu mine(si eu am mai fo cu ea in situatii de astea)sau sa ma duc singura. ajutati`makiss

Răspuns Câştigător
| smile a răspuns:

BUNA! Eu as spune sa te duci.Si eu am facut asta si nu mia parut rau pentru ca este un baiat de treaba si m-am dus sa ma intalnesc cu el singura.Insa ai grija nu toti au aceleasi intentii. Daca tu consideri ca este necesar sa iei o prietena cu tine ia-o daca nu te poti duce singura dar ai grija sa te intalnesti cu el intr-un loc public. Succes

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te duci clar, du'te singura pentru ca il va enerva s ate ascunzi dupa o colega dar gandeste'te la faptul ca esti pe teritoruiul lui si ca poate face orice, daca nu esti sigura de el gaseste o scuza si nu te duce. pupici:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey!
Eu sunt in aproape aceeas situatie.
Vorbesc cu un thip din a12a, eu fiind in a8a big grin blushing.
In fine. ne intelegem bine, dupa cum spune el, chiar super bine.
Si. da, am iesit cu el, de ne numarate ori. si am facut si eu o greseala; Mi.am dus o prietena cu mine. bun. i.am zis si lui sa vina cu un prieten. da` partea proasta e ca. pana la urma am ajus sa povestesc cu prietenul lui (ne cunosteam de mai mult timp.) iar EL, cu prietena mea. se "certau" laughing. fiind mai nebuni de fel. se tot chinuiau unu pe altu`. ehh. de atunci am hotarat sa vin singura, si el la fel.

App. daca mai ai nevoie de ceva, sau daca vrei sa mai vorbim, iti las ID. --> [[ musculitzza@yahoo.com ]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te poti duce singura daca esti sigura p tine, dar intr-un loc puplicwinking
cu prietena nu te sfatuiesc sa t duci, pentru ca probabil il va enerva sau, din potriva, ii va capta atentia(cuvenita TIE!)
Succes si pupici kiss

| karina_8815 a răspuns:

Sincer cred ca ar trebui sa te duci ca e un pusti mic si daca ii zici ca nu te duci poti sa ii spulberi visele si sa nu cada intr-o depresie dupa aia. ia si pe prietena ta daca nu il placi spune-i cu frumosul ia-l uso sper sa te ajute sfatul meu