anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, vouă nu vi s-a întâmplat niciodată atunci când va place de cineva și gen încercați sa nu faceți o impresie proastă comunicați sec și vorbiți mai nimic? Mie mi se întâmplă mereu asta, adica fata de persoane cu care n am treaba vorbesc deschis dar atunci când sunt atrasa de un băiat mă închid în mine pentru a nu face o impresie proastă. Mereu am făcut asta și de aia sunt proasta la relatii. :\ De ceva timp am cunoscut un baiat în grupul meu de prieteni, ieșim pe afară și chestii dar nu prea ne găsim ce sa vorbim deși ne plăcem reciproc. (mi-a spus o fată ca i-a zis) apoi am început sa vorbim prin mesaje dar brusc nu prea ne găsim ce sa vorbim și iar apare conv seaca. ceva sfaturi va rog?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ideal este ca atunci cand nu ai nimic de spus, sa taci din gura! Pentru ca, "comunicatul sex si vorbitul ...mai nimic" sunt non sens si in loc sa te faci de rusine batand campii cu "non sens" mai bine taci din gura, evitand penibilul sau prostia.

| T0T a răspuns:

Cel mai bun sfat pe care îl pot da e să fii tu însăți, să fii detașată în conversație și să vorbești exact ceea ce îți trece prin cap. Până la urmă dacă ăla te va plăcea ar trebui să o facă pentru ceea ce ești tu, nu? Deci mai lasă impresiile alea și fii tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eşti complexată, te consideri inferioară. Lucrează la stima de sine.Şi deschide mai bine ochii ăia.Că peste tot în jurul tău vei întâlni oameni mai blegi ca şi tine care nu îşi mai pun astfel de probleme. Dacă ăia au încredere în ei, tu de ce nu ai avea în tine?